Geluiksluitende cilinders maken – hier moet je aan denken!

Wil je met slechts één sleutel meerdere deuren openen in huis of op kantoor? Dan ben je op zoek naar een set gelijksluitende cilinders of misschien zelfs wel een sleutelplan 

Een te grote sleutelbos in je zak en voor iedere deur weer een andere sleutel moeten gebruiken. Het zijn van die veel voorkomende ergernissen die wij vaak horen van onze klanten. Voor thuis of op kantoor. Het voordeel van gelijksluitende cilinders is dat je maar 1 sleutel nodig heb om jouw deuren te openen.

Wat kan je hieraan doen – gelijksluitende cilinders ?

Het antwoord hierop is vrij eenvoudig. Je kunt jouw woning of kantoorpand voorzien van een set die gelijksluitend gemaakt wordt. Of als je zelf nog een stapje verder wilt gaan, dan kun je ook een echt toegangscontrole systeem aanleggen door middel van een sleutelplan. Lees hier meer over het maken van een sleutelplan.

Wat wordt er met gelijksluitende cilinders, gelijksluitend maken bedoeld?

Gelijksluitend betekent eigenlijk dat alle cilinders in een woning of kantoorpand met één en dezelfde sleutel te openen zijn. Dit wordt dus in de volksmond ook wel gelijksluitende cilinders genoemd.
Deze set kan bestaan uit verschillende soorten cilinders. Hieronder hebben we de meest voorkomende cilinders getoond die we regelmatig maken tot gelijksluitende cilinders voor onze klanten.
Dubbele cilinder, deze cilinder is vanaf beide kanten te bedienen.

Halve cilinder deze cilinder is vanaf één zijde te bedienen.

Knopcilinder aan één zijde een knop aan de andere zijde met sleutel te bedienen.

Het maakt dus niet uit welke soort cilinders je hebt of wilt hebben, want wij bij GYZS.nl kunnen deze cilinders ombouwen naar gelijksluitende cilinders. Voor een gelijksluitende set en het gelijksluitend maken is het belangrijk voor ons om te weten welke lengte de cilinders moeten hebben. Ook willen we graag van je weten hoeveel sleutels je wilt hebben. Wil je meer weten hoe je de lengte van je cilinder moet opmeten, kijk dan hier!

Je kunt bij GYZS.nl jouw eigen set cilinders bestellen, en wij zullen deze voor je ombouwen naar de set gelijksluitende cilinders die je wenst. Wij leveren merken als Winkhaus en Oxloc . Wij hebben al standaard sets op GYZS.nl klaarstaan. Deze kunt u hier vinden.

 

Wil je meer informatie dan kunnen de verkoopadviseurs van GYZS.nl je adviseren bij jouw gelijksluitende set cilinders en gelijksluitende cilinders.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

logo gyzs

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer