Hermeta Leuninghouder stokschroef, aluminium/zilver 3543-02

Wanneer je een leuninghouder aan gaat schaffen dan zal het vooral belangrijk voor je zijn dat de leuning aan de houder goed vastzit. Je wilt immers niet dat wanneer je de leuning vastpakt dat deze dan losraakt. Want op deze manier kun je lelijk ten val komen.

De Hermeta leuninghouder dat is een houder die gemaakt is van aluminium en waar je op een zeer eenvoudige wijze de leuning op vast kunt gaan schroeven. Deze houder kun je dan ook nog eens makkelijk aan de muur vast gaan schroeven. Deze leuninghouder kun je onder andere gaan gebruiken voor trappen.

  De afbeelding laat duidelijk de maten zien in millimeters,. De leuninghouder is van het model hol zadel, waardoor deze geschikt is voor ronde leuningen. Wanneer je kiest voor de leuninghouder van Hermeta dan weet je dat je voor kwaliteit kiest en dat je dan ook een leuninghouder gaat gebruiken die niet alleen zeer makkelijk te bevestigen is, maar die ook nog eens vele jaren mee zal gaan. De schroeven om deze houder te gaan bevestigen worden niet meegeleverd. Maar die kun je uiteraard makkelijk en snel in ons assortiment vinden en mee gaan bestellen.

Let op het aantal leuninghouders dat je nodig hebt

Waar je goed op dient te letten is op het aantal leuninghouders die je nodig gaat hebben. Mocht je al een bestaande leuning hebben waarvan je de houders wilt vervangen dan kun je dit makkelijk zien. Heb je een nieuwe leuning die je wilt gaan bevestigen dan is het goed om wel te weten hoeveel houders je exact nodig hebt. Aangezien de houders een lage prijs hebben zou je een extra houder als reserve mee kunnen bestellen. Deze kun je dan altijd meteen gebruiken als dit nodig mocht zijn.

Zoek je naar een andere leuninghouder? Klik hier om ons huidige assortiment te bekijken.  

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met onze klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer