Hermeta Leuninghouder, alu/naturel 3503-01 65 vlak m8

Een leuning moet makkelijk bevestigd kunnen worden. Het is belangrijk om  zeker van te zijn dat deze goed vast zit. Wordt er gebruik gemaakt van de Hermeta leuninghouder 3503-01 65 dan is de leuninghouder van een hoge kwaliteit. Het vastmaken aan de muur en aan de leuning is niet alleen makkelijk maar er kan ook een groot gewicht op de leuning gezet worden.

Hermeta leuninghouder 3503-01 65

Het kan voorkomen dat er uitgegleden wordt op de trap. Het is van groot belang dat de leuning niet van de muur breekt, om dit te voorkomen dien jij gebruikt te maken van een leuninghouder van kwaliteit.  De leuninghouder van Hermeta is gemaakt van aluminium en heeft een naturel kleur. Dat betekent dat de houder ook bij vele soorten leuningen past. De afbeelding laat al zien dat de houder voorzien is van voorgeboorde gaten. Het is makkelijk om de leuning dan ook snel te kunnen bevestigen. De schroeven die nodig zijn voor het bevestigen die worden niet meegeleverd. Deze zijn echter wel makkelijk  te bestellen. Wordt dit meteen gedaan dan kan de leuning direct na het leveren gemonteerd worden.

Snel en makkelijk bestellen

Het bestellen van producten op internet moet makkelijk zijn en dat is bij GYZS.nl het geval. Het gehele bestelproces dat wijst zich vanzelf. De producten die bij GYZS.nl in het assortiment te vinden zijn die zijn van een hoge kwaliteit en hebben aantrekkelijke prijzen. Een ander groot voordeel van het bestellen bij GYZS.nl zijn de snelle levertijden. Er is een groot deel van de producten op voorraad en dat houdt in dat veel bestellingen al een dag na het plaatsen geleverd kunnen worden. Op deze wijze kan er dan snel met de producten aan de slag gegaan worden.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer