Houtschroef lenskop kop zaagsnede messing 3,5 x 30mm

Deze houtschroeven lenskop zijn gemaakt van messing en dit betekent dat dit zeer kwalitatieve schroeven zijn. Deze zijn te gebruiken voor een schroevendraaier of voor bitjes met een platte bek. De schroeven die zijn voorzien van een bolverzonken lenskop en met een zaagsnede. De schroeven zijn volgens DIN 95. De afmetingen zijn natuurlijk belangrijk, de diameter van de schroef is 3,5 millimeter en de lengte die is 30 millimeter. Het zijn schroeven van een hoge kwaliteit en je zult dan ook tevreden zijn over de werking. Deze schroeven kun je makkelijk los en vast draaien en zullen zich ook goed en stevig in het hout laten draaien. De aandrijving is zaagsnede en de toepassing is houtschroef. Messing is een prima materiaal om schroeven van te maken en dat zul je ook ervaren als je besluit van deze schroeven gebruik te maken. Het zijn schroeven die niet roesten en lang mooi blijven. Zoek je ook een kwalitatieve houtschroef dan is dit een uitstekende keuze. Deze schroeven zijn van de fabrikant Kobout en dit is een fabrikant die bekend staat om het maken van zeer kwalitatieve producten. Hier zul je het ook mee eens zijn als je van deze schroeven gebruik maakt.

De prijs is per 100 stuks

Als je naar de prijs kijkt dan zie je dat deze voordelig is en de prijs is per 100 stuks. Het zijn dus ook schroeven die je voordelig aan kunt schaffen. Heb je een grote klus dan kun je uiteraard meer bestellen. Door onze snelle levertijd weet je dat je de schroeven altijd snel in huis hebt en dat je die dan kunt gebruiken. Je zult dan ook tot de conclusie komen dat dit schroeven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Heb je andere afmetingen houtschroeven nodig dan kun je die ook uiteraard in ons assortiment vinden.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer