Inleg trapstrip antislipprofiel

Deze inleg trapstrip antislipprofiel wordt geleverd in een witte kleur. Het is een profiel wat je op een makkelijke wijze kunt bevestigen en geschikt is voor hardhouten trappen. Voor deze strip wordt het aangeraden om een freesbreedte (lees: sleuf) van 6 of 7 millimeter aan te houden.  De afmetingen van het profiel zijn als volgt :De dikte  is 8 millimeter en de hoogte is 11 millimeter. De trapstrip is voorzien van een T-profiel. Het materiaal waar de strip van gemaakt is, is kunststof.

Het is materiaal wat makkelijk buigt en dit maakt het makkelijk om dit te bevestigen. De fabrikant van de strip is Heering en dit is een fabrikant waarvan je weet dat die kwaliteit maakt. Niet alleen het bevestigen is makkelijk, maar je weet ook dat als je deze strip eenmaal bevestigd hebt dat die vele jaren zal blijven zitten. Ook zal deze het werk goed blijven doen. Waar jij goed op dient te letten zijn de afmetingen van deze strip. Wanneer die passen bij de trap kun je de strip gebruiken en monteren. Aangezien de strip niet veel kost willen wij je aanraden altijd een extra rol te bestellen zodat een foutje geoorloofd is.

Andere kleur

Het kan natuurlijk zijn dat je de inleg trapstrip in een andere kleur wilt dan de witte inleg trapstrip,  die kun je vinden via deze links:

De levering is per meter

Wanneer je het antislipprofiel aan wilt schaffen is de levering per rol, er zit altijd 25 meter op één rol. Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien is de prijs van deze strip laag. Daarbij heb je misschien ook wel de levertijd al gezien. In de meeste gevallen zal de strip op voorraad zijn en dat betekent dat we dan snel kunnen leveren. Na het bestellen kun je de strip dan de volgende dag (indien je deze voor 16:30 hebt besteld) al op de trap bevestigen. De klus zal op deze manier snel en voordelig geklaard zijn.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer