Kelfort assortimentsdoos leeg 10-vaks

Wanneer je aan het klussen bent dan zal het voor jou ook belangrijk zijn dat je snel en makkelijk de juiste schroeven, spijker, bouten of moeren kunt pakken. Misschien ken je het probleem wel dat alles door elkaar ligt en dan kun je een lange tijd bezig zijn met het zoeken van het juiste schroefje.

Deze tijd zal jij vast beter kunnen besteden en daarom is het ook goed om deze Kelfort assortimentsdoos aan te gaan schaffen.

 Deze heeft 10 vakken en daar kun je al je schroeven, spijker, bouten en moeren in kwijt. Je kunt dan eenvoudig de juiste keuze maken en zo snel verder gaan met de klus. Het is dan ook nog eens een doos die je makkelijk met je mee kunt nemen en die zeer eenvoudig te openen en te sluiten is. Als je de juiste keuze hebt gemaakt dan sluit je de doos weer.

Mocht deze nu onverhoopt omvallen dan is dit geen probleem en dan zal alles keurig in de vakken blijven zitten. Deze vakken zijn dan ook ruim en daar is voldoende ruimte om meer dan genoeg mee te nemen om een klus te gaan klaren. Maak het jezelf dan ook gemakkelijk en kies ook voor de assortimentsdoos van Kelfort. Zo zal je altijd de juiste schroef of bout bij de hand hebben.

 

De lage aanschafprijs van deze doos

De assortimentsdoos heeft een zeer lage aanschafprijs en daarvoor kun je niet het gedoe hebben van steeds op zoek gaan naar de juiste schroef. Dit is dan ook echt een doos die speciaal gemaakt is voor de schroeven en spijkers. De vakken die zijn sterk en je hoeft niet bang te zijn dat er schroeven in het verkeerde vak terechtkomen als de doos gesloten is. Daarbij kun je deze doos dan ook op een zeer eenvoudige wijze met je mee gaan nemen. Reden genoeg dus om ook gebruik te gaan maken van de Kelfort assortimentsdoos.

 

GYZS.nl

Als het product op voorraad is en je bestelt voor 16.30 zorgen wij ervoor dat je bestelling op dezelfde dag wordt verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.   logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer