Kelfort schuurband 75 x 533 k60

Kelfort schuurband 75 x 533 k60

Ook jij zal de juiste schuurband voor je schuurmachine willen gebruiken. De Kelfort schuurband is makkelijk te bevestigen en zal ook prima werk gaan leveren. De dikte van de korrel van deze band is 60 en de lengte is 533 millimeter en de breedte is 75 millimeter.

Zorg dus dat je goed kijkt naar de maat die je nodig bent alvorens je de bestelling gaan plaatsen. Er zitten 10 schuurbanden in dit pakket en hier kun je dan een lange tijd mee vooruit. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen hoe makkelijk het is om de schuurmachine te gebruiken. Net als het bevestigen van de schuurband.kelfort schuurband 75 533 Het is een band die zeer veel gebruikt wordt. Zowel door de professional als de mensen die voor de hobby klussen. Het zijn banden die voordelig aan te schaffen zijn en die ook snel geleverd kunnen worden. Over het algemeen zal je deze de volgende werkdag in huis hebben zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

De kwaliteit die Kelfort levert

Het zijn niet alleen de schuurbanden die van een hoge kwaliteit zijn. Ook als je bij de andere producten in ons assortiment kijkt dan zie je vele kwalitatieve producten staan. Deze producten zijn natuurlijk ook allemaal tegen een zeer lage prijs aan te schaffen. Om zeker te weten dat je nooit zonder schuurbanden komt te zitten is het aan te raden om een nieuwe bestelling te plaatsen als je nog maar een paar schuurbanden voorradig hebt.

Dit zorgt er dan voor dat je altijd voldoende schuurbanden op voorraad hebt en dat je ook altijd door kunt gaan werken. Heb je de schuurbanden besteld neem dan ook eens een kijkje bij de overige producten van Kelfort die wij in ons assortiment hebben.

Benieuwd naar meer?

Bekijk via deze link het volledig assortiment schuurbanden op GYZS. Of lees via deze link het blog over het merk Kelfort.

logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer