Kelfort spaanplaatschroef platverzonken kop T20 4x40mm

Spaanplaatschroeven schaf je aan om uiteraard makkelijk spaanplaten te kunnen bevestigen. Met de schroeven van Kelfort zou je dit kunnen doen. Dit is de spaanplaatschroef platverzonken kop T20 4x40mm en die zijn van een hoge kwaliteit. Het indraaien gaat makkelijk en dat is dan niet alleen het geval als je hier een machine voor gebruikt maar ook als je een schroevendraaier gebruikt. De maat voor aandrijving is T20 en de aandrijving is torx. De diameter van de schroef is 4 millimeter en de lengte van de schroef is 40 millimeter.  

 

 

Het materiaal is verzinkt en de draadsoort is deeldraad. Door de platverzonken kop kun je de schroef makkelijk in het spaanplaat draaien. Mocht het zo zijn dat je goed gereedschap nodig hebt om de schroeven in het materiaal te draaien dan kun je dat uiteraard ook bij GYZS.nl vinden. Wij bieden je een ruim aanbod aan schroevendraaiers en aan bitjes. Deze hebben dan net als de spaanplaatschroeven een voordelige prijs. Als je een ander model schroef zoekt of andere afmetingen voor een schroef zoekt, kan je hier klikken om de andere modellen en afmetingen te vinden in het assortiment van GYZS.nl. Aan de linkerzijde van de webshop zie je allemaal verschillende filters staan. Als je een soort zelfde schroef als de Kelfort spaanplaatschroef platverzonken kop 4x35mm zoekt, raden wij je aan om weer voor het merk Kelfort te kiezen. Je weet dat je een goede kwaliteit schroeven krijgt voor een lage prijs.

Een snelle levering

Bestellen bij GYZS.nl houdt niet alleen in dat je een lage prijs betaald maar ook dat je van een snelle levering gebruik maakt. Over het algemeen zullen deze schroeven op voorraad zijn en dan kun je die de dag na het bestellen al geleverd krijgen. Mocht het zo zijn dat je meer producten nodig hebt en bestel je voor meer dan honderd euro dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten! De schroeven worden geleverd per tweehonderd stuks en je weet dan dat je een lange tijd ermee vooruit kunt. Bestel de schroeven dan ook snel en ervaar zelf hoe goed de kwaliteit van deze schroeven is.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.