Kelfort spaanplaatschroef platverzonken kop 4x35mm

De Kelfort spaanplaatschroef platverzonken kop 4x35mm is van het merk Kelfort en je weet dan dat je met kwaliteit te maken hebt. De schroeven zijn elektrolytisch verzinkt en hebben een torx aansluiting. De schroeven hebben een 90 graden gevormde kop en boorpunt. De diameter van de schroeven is 4 millimeter en de lengte van de schroeven is 35 millimeter. De maat van de aandrijving is T25. Aangezien dit model van een platverzonken kop voorzien is kun je die makkelijk in het spaanplaat draaien. Ook zijn de schroeven sterk, aangezien er van verzinkt voldraad gebruik is gemaakt.  

Kelfort

Misschien heb je al wel eens eerder schroeven van Kelfort gebruikt. Dan weet je dat als je de schroeven van Kelfort besteld en gebruikt dat het kwaliteit is. De producten van deze fabrikant zijn niet duur. Ook bieden ze een goede kwaliteit voor de aanschafprijs. Wanneer je een spaanplaat wilt bevestigen, dan wil je van schroeven gebruik maken die sterk zijn en een goede kwaliteit bieden. Dat is bij de schroeven van Kelfort het geval en wij willen je aanraden om daar gebruik van te maken. Gebruik je ook een goede schroevendraaier of een goed bitje dan weet je dat de klus helemaal snel geklaard is. Uiteraard kun je deze gereedschappen ook in ons assortiment vinden op GYZS.nl.

Ander model

Als je een ander model schroef zoekt of andere afmetingen voor een schroef zoekt, kan je hier klikken om de andere modellen en afmetingen te vinden in het assortiment van GYZS.nl. Aan de linkerzijde van de webshop zie je allemaal verschillende filters staan. Als je een soort zelfde schroef als de Kelfort spaanplaatschroef platverzonken kop 4x35mm zoekt, raden wij je aan om weer voor het merk Kelfort te kiezen. Je weet dat je een goede kwaliteit schroeven krijgt voor een lage prijs.

 

Specificaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per 200 stuks

De spaanplaatschroeven worden geleverd per tweehonderd stuks en je weet dan dat je even vooruit kunt. Waarschijnlijk heb je al even een kijkje bij de prijs genomen en dan heb je vast ook wel gezien dat deze schroeven zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Wanneer je bij GYZS.nl bestelt, profiteer je ook nog eens van een snelle levering. In de meeste gevallen zullen deze schroeven op voorraad zijn en dat betekent dat je de schroeven de dag na het bestellen al in huis zult hebben. Je kunt er dan meteen mee aan de slag en zelf ook tot de conclusie komen dat deze schroeven fijn werken.

 

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.