Kelfort zaalveger zwart zacht 50cm

Vegen doe je om het mooi schoon en netjes achter te laten. Het zal geen favoriete bezigheid van je zijn, dus je zult hier ook snel klaar mee willen zijn. Wanneer je gebruik maakt van de Kelfort zaalveger dan weet je dat het klusje zo geklaard is en dat je alles ook netjes achterlaat. De zaalveger wordt geleverd zonder bezemsteel maar de bezemsteel kun je wel voor een voordelige prijs hier mee bestellen.

De veger is in de kleur zwart die gemaakt is van echt paardenhaar en kunstvezel. Na het bevestigen van de bezemsteel kun je er direct gebruik van maken en zelf ervaren hoe makkelijk je de plek veegt. Het maakt niet uit of dit een veger is die je wilt gebruiken voor thuis of op je werk. Ook voor grotere oppervlakten is deze veger uitermate geschikt. Door de lengte van 50 centimeter kun je snel grote vloeren vegen.

 

 

Voordelen zaalveger

De veger is zacht en dit maakt het dat ook het kleinste vuil meegeveegd zal worden. Zonder al teveel kracht te hoeven zetten, zul je dan de oppervlakte kunnen vegen. Doordat de veger gemaakt is van onder andere echt paardenhaar weet je dat deze lang goed het werk zal blijven doen en dat je die ook makkelijk zult kunnen blijven gebruiken. Als je een ander model wilt of een andere afmeting nodig heb kan je hieronder in de links jou perfecte zaalveger vinden.

Andere varianten

Kelfort Zaalveger cocos 50cm
Kelfort Zaalveger zwart zacht 60cm
Kelfort Zaalveger cocos 60cm
Kelfort Zaalveger cocos 40cm
Kelfort Zaalveger cocos 29cm
Kelfort Zaalveger zwart zacht 40cm
Kelfort Zaalveger zwart zacht 29cm

 

Maak het vegen ook gemakkelijk

Kies je ervoor om deze zaalveger van Kelfort te gebruiken dan kies je ervoor om het vegen gemakkelijk te maken. Binnen een korte tijd zal je dan een grote oppervlakte netjes hebben achtergelaten. Voor de prijs hoef je het niet te laten want die is laag bij GYZS.nl. GYZS.nl heeft ook een snelle levering, waardoor je snel aan de gang kunt met de zaalveger.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer