Kruishengen licht model

De kruisheng licht model die kun je op een makkelijke wijze bevestigen en dit zijn ook hengen die het werk prima doen. Wanneer je deze aanschaft dan weet je dat je hengen koopt die vele jaren meegaan. Ook voor de lichtere constructies kun je de juiste kruisheng vinden en dat model zie je op de afbeelding.

De eigenschappen van de heng

Laten we maar eens naar de eigenschappen van de heng op de afbeelding kijken. We zien dan dat deze een lengte van 250 millimeter heeft en dat de breedte 35 millimeter is. De dikte die is 2 millimeter. De bewerking is zink magnesium. Het is daarbij dan ook een zeer lichte heng. De heng weegt 0,21667 kg. Het monteren van de heng dat kun je op een makkelijke wijze doen. Dit doe je door schroeven of de bouten in de daarvoor bestemde gaten te draaien. De schroeven of bouten die je nodig bent voor de bevestiging die worden niet meegeleverd maar die kun je uiteraard wel mee bestellen. Wanneer je dit doet dan weet je dat je meteen in alles bestelt wat je nodig bent om de heng te bevestigen. Heb je de kruisheng eenmaal bevestigd dan zal je zelf ook merken dat het een heng van hoge kwaliteit is.

De fabrikant van de heng dat is GB en dit is een fabrikant die precies weet hoe ze de hengen moeten maken. Dit geldt dan niet alleen voor de kruishengen maar ook voor bijvoorbeeld de duimhengen. Het maakt niet uit welke heng je nodig bent want GB zal altijd een model in het aanbod hebben wat bij jouw constructie past.

Andere varianten

Het kan natuurlijk zijn dat u dit kruisheng nodig heeft, maar dan in een andere maat. Hieronder staan de linkjes vermeld naar de andere varianten van dit kruisheng.

Weet wat je nodig bent

Wat natuurlijk belangrijk is, is dat dat je weet wat je nodig hebt. Dit is dan het geval bij de heng maar ook bij de bevestigingsmaterialen. Wanneer je dit weet dan kun je de bestelling plaatsen. Je weet dat je altijd hengen van hoge kwaliteit aanschaft. Dit model is bijvoorbeeld galvanisch verzinkt en je weet dat die dan ook vele jaren dienst zal doen zonder dat je deze zal hoeven te vervangen. Maak daarom de keuze voor kwaliteit en kies voor de hengen van GB.


Er zijn vele verschillende soorten kruishengen in ons assortiment te vinden.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer