Kubica K6900 scharnier

Een scharnier dient degelijk te zijn en deze moet je ook makkelijk kunnen gaan bevestigen. Wanneer je de keuze maakt voor de scharnieren van Kubica dan weet je dat dit het geval is. Dit is het Kubica K6900 scharnier en dit is een zeer sterk scharnier. Op de afbeelding kun je de voorgeboorde gaten al zien en hier kun je dan makkelijk de schroeven in gaan draaien. De dikte van de deur waar je deze scharnieren op wilt gaan bevestigen die dient minimaal 30 millimeter te zijn. De kleur van het scharnier is F1. Als je 2 scharnieren gebruikt is er in totaal een draagkracht van 33 kilogram. Gebruik je 3 scharnieren dan is er in het totaal een draagkracht van 60 kilogram. De afbeelding laat zien hoe het scharnier werkt. Je ziet dan ook een afbeelding van het scharnier als de deur open staat en er wordt ook een afbeelding getoond van wanneer de deur dicht zit. Wat je ook zeker interessant zal vinden dat is de lage prijs die deze scharnieren hebben. Daarbij is er dan ook nog eens de snelle levering van GYZS.nl waar je dan gebruik van kunt maken. Het is dus wel duidelijk dat de keuze voor deze scharnieren van Kubica zeer aan te raden is.

Andere varianten

Bij GYZS.nl hebben we nog meer varianten van de Kubica K6900 scharnier. Hieronder de links waar je ze kunt vinden:

Kubica maakt kwaliteit

Kubica is een fabrikant die kwaliteit maakt en dat kun je ook bij de scharnieren terug zien. De scharnieren die zijn gemaakt van staal en dus zeer sterk. Nadat deze dan ook zijn bevestigd dan zul je er lange tijd geen omkijken meer naar hebben. De deur die kun je dan ook op een makkelijke wijze open en dicht gaat doen. Mocht je scharnieren nodig hebben voor een andere deurdikte of die een grotere draagkracht hebben dan kun je die ook in ons assortiment gaan vinden. Maak je dan ook de keuze voor Kubica dan weet je dat je dan ook weer van kwaliteit gebruik gaat maken.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.