Wallebroek Leuninghouder hol zwart opschroevend

Als er een leuninghouder gebruikt wordt dan is het belangrijk dat deze sterk en makkelijk te monteren is. Bij Wallebroek Leuninghouder is dit het geval. Deze is makkelijk en snel te bestellen en vervolgens kan de leuning gemonteerd worden. Het monteren gaat snel door de schroeven in de muur en in in de houder te draaien. De leuning die zal precies op de plek vallen en kan daarna makkelijk vastgedraaid worden. De schroeven die nodig zijn voor de bevestiging worden meegeleverd. Dit betekent dat de leuninghouder meteen gemonteerd kan worden als die geleverd is.

Het is belangrijk om goed te kijken hoeveel houders er nodig zijn. Dit is afhankelijk van de lengte van de leuning. Zit er een bocht of een hoek in de leuning dan zullen er weer extra leuninghouders nodig zijn. De kleur van deze houders zijn zwart en deze passen bij vele kleuren leuningen. Het is een model wat opschroevend is en de schroeven kunnen makkelijk vastgedraaid worden. Wordt er de keuze voor de leuninghouder van Wallebroek gemaakt dan wordt er niet alleen voor kwaliteit maar ook voor gemak gekozen.

 

 

 

 

GYZS biedt vele voordelen

Wordt er de keuze gemaakt om de leuninghouder bij GYZS te bestellen dan zijn er vele voordelen. De prijs zal vast niet onopgemerkt zijn gebleven. Net zoals de andere producten is deze laag. Daarbij is er een snelle levertijd. Dit is een product dat in de meeste gevallen op voorraad is en deze kan vaak de dag na het bestellen al geleverd worden. Zijn er nog andere producten nodig? Dan kunnen deze direct besteld worden en er kan dan al snel met de klus begonnen worden. Bekijk ons assortiment maar eens en zie hoe voordelig de producten zijn en hoe kort de levertijd is.

 

logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer