Maasland Mechanisch codeslot mat zilver NK7500 (binnendeur)

Veiligheid is belangrijk en het maakt dan niet uit of dit bij je thuis is of op kantoor. Je kunt natuurlijk altijd de deuren afsluiten, maar als meerdere mensen toegang tot een ruimte moeten hebben, kan het best lastig zijn om iedereen sleutels te moeten geven. Het is dan ook beter om gebruik te maken van een mechanisch codeslot. Deze sluit goed af en alleen personen die de juiste code hebben kunnen de ruimte gaan betreden. Het instellen van dit slot gaat makkelijk en uiteraard wordt deze ook geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Na het aanbrengen van het slot stel je de code in die je wilt gaan gebruiken. Wanneer je dit hebt gedaan is het slot meteen klaar voor gebruik. Iemand die niets te zoeken heeft in de ruimte zal er dan niet meer naar binnen kunnen. Dat geeft natuurlijk een veilig gevoel. Dit slot kun je dan ook bijvoorbeeld thuis gebruiken of voor je kantoor.Het slot zorgt ervoor dat het dan niet mogelijk is om voor kinderen hier binnen te treden. Ook alle onwelwillende personen zal je op deze manier eenvoudig buiten kunnen houden.

Een makkelijk te bedienen slot

Dit is een zeer makkelijk te bedienen slot. Direct na het intoetsen van de juiste code zal de deur open  worden gedaan. De kleur van het slot die is mat zilver en zo zorgt dit slot ervoor dat het ook niet zal misstaan op vele kleuren deuren. Het aanbrengen van het slot dat is dan ook nog eens zeer eenvoudig. Zorg dat je op een makkelijke wijze mensen buiten gaat houden die niets in een bepaalde ruimte te zoeken hebben. Daarbij hoef jij je nooit meer zorgen te maken of je de sleutels wel bij je hebt. Het enige wat je bij dit slot hoeft te doen is het invoeren van de juiste code.

 

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer