Nemef smalslot Din links

Nemef staat bekend om het maken van kwalitatieve sloten. Wanneer je van een slot gebruik wilt maken wat je niet alleen makkelijk kunt bevestigen, maar wat er ook voor zorgt dat de deur echt goed op slot zit, is het goed om voor dit merk te kiezen. Het is een slot wat van metaal en kunststof gemaakt is en wat geschikt is voor de binnendeuren en de buitendeuren in de utiliteitsbouw. Het slot is voorzien van een wissel en de dagsloot is omlegbaar. Het is een 1-toers slot wat staal verzinkt is. Het materiaal van de voorplaat is staal. Zowel de dagschoot als de nachtschoot zijn messing. De sluitlengte van de nachtschoot is 13 millimeter en de afmeting van de tuimelaar is 8 millimeter. Het is ook mogelijk om bij dit slot een extra sluitplaat te bestellen. Dit is de P8691/12. Wil je deze mee bestellen dan kun je contact opnemen met de klantenservice en deze helpt je graag verder. De breedte van de voorplaat is 24 milliliter en de lengte van de voorplaat is 245 milliliter. De diepte van de slotkast is 50 milliliter en de draairichting is Din links.

Specificaties

  • Model: Smaldeurslot
  • Model (voorplaat): Rechte hoeken
  • Doornmaat: 35 millimeter
  • Bediening: Cilinder

Snel van het slot gebruik maken

Wanneer je dit slot bestelt zul je er snel gebruik van willen maken. Zoals je misschien al gezien hebt zijn de meeste producten bij GYZS.nl op voorraad. Mocht dit het geval zijn dan worden die een dag na het bestellen al bij je geleverd (indien je de producten voor 16:30 hebt besteld). Je kunt het slot meteen monteren en zelf ervaren hoe goed en makkelijk deze werkt. Ook zul je dan tot de conclusie komen dat kwaliteit prima in verhouding is ten opzichte van de prijs. Dit is natuurlijk ook een groot voordeel. Alle reden dus om dit slot van Nemef bij GYZS.nl te bestellen.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer