Oxloc beldrukker rvs ovaal

Als je een bel in de woning monteert dan zal het vooral belangrijk voor je zijn dat hier lange tijd gebruik gemaakt van kan worden.  Zonder dat je deze hoeft te vervangen. De Oxloc beldrukker die zal je zeker bevallen. Deze is gemaakt van roestvrij staal en die heeft een fraaie vorm en uitstraling. De beldrukker die doet precies wat die moet doen. Het indrukken van de knop dat gaat eenvoudig en de bel zal direct gaan. Het is een product van hoge kwaliteit dat geleverd wordt tegen een lage prijs.

 

 

De beldrukker  is geschikt voor elektrische bellen.  Doordat deze van roestvrij staal is kan die tegen de weersinvloeden en zal die er goed uit blijven zien. De beldrukker is dan ook nog eens mat geborsteld en dit zorgt ervoor dat het goed zal staan bij vele voordeuren. Dit is gewoon een prima product waar je vele jaren plezier van zult hebben en waar je niet teveel voor betaald.

Een onzichtbare bevestiging

Een reden waarom deze beldrukker veel aangeschaft wordt is de onzichtbare bevestiging. Je plaatst deze makkelijk op of naast de voordeur en je ziet geen schroeven of andere bevestigingsmaterialen. Het is dus een zeer nette afwerking en dit is iets wat belangrijk is bij de voordeur. Je wilt immers dat het netjes overkomt. Schroeven die kunnen dan ook nog eens gaan roesten en dit kan dan een oude uitstraling geven. Dit is iets waar je bij deze beldrukker geen last van gaat hebben. Wanneer de beldrukker op voorraad is dan wordt deze snel geleverd en dan zal je deze de volgende dag al kunnen monteren. Kijk voor de actuele levertijd bij de beschikbaarheid.

GYZS.NL

Dit product is meestal in de voorraad. Dit betekent dat wanneer je voor 16.30 besteld, de bestelling op dezelfde dag zal worden verstuurd.

Heeft u nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact met ons op, onze verkoopadviseurs helpen je graag!

logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer