Oxloc dag- en nacht cilinderslot – type 5069 – doornmaat 50 – linkssluitend

Het merk Oxloc maakt sloten die zeer goed bekend staan. Het zijn sloten die veilig zijn en je op een makkelijke wijze kunt bevestigen. Dit Oxloc Cilinder dag- en nachtslot is een slot uit de standaard serie en is tevens geschikt voor de woningbouw.

Het model van de voorplaat is afgerond en het is een dagslot en nachtslot. Het slot is instekend en is voorzien van een wissel. Dit slot wordt geleverd inclusief een verzinkte sluitplaat.

Het is een 1-toers slot waarvan de dagschoot omlegbaar is. Deze is zowel links als rechts bruikbaar. De schoten zijn van messing en het krukgat is 8 millimeter.  

De doornmaat van het slot is 50 milliliter. Het slot is geschikt voor een europrofielcilinder. De voorplaat heeft de afmetingen 174 x 20 x 2,75 milliliter. Mocht dit niet de maat zijn die je nodig hebt dan kun je in ons assortiment nog vele andere sloten van het merk Oxloc vinden en er zal altijd een slot zijn die bij jouw deur past. De slotkast is verzinkt en heeft de afmetingen 122 x 80 x 17 milliliter. De slotklast is voorzien van gaten voor patentrozetten.

De ruime keuze uit sloten

Bij GYZS bieden wij je een ruime keuze aan sloten en dit zijn niet alleen de sloten van Oxloc. Je kunt ook andere bekende merken zoals Axa en Lips in ons assortiment vinden. De sloten zijn van een hoge kwaliteit. Kijk wel goed of de materialen voor de bevestiging meegeleverd worden. Wanneer dit niet het geval is, kun je die makkelijk mee bestellen. Dit doe je uiteraard ook voor een lage prijs. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de voordelen die GYZS je te bieden heeft. Uiteraard bieden wij je ook een goede klantenservice waar je contact mee op kunt nemen als je vragen hebt.  

 

GYZS.nl

Heb je nog vragen over dit artikel? Neem gerust contact met onze klantenservice. De draairichting is belangrijk bij een aankoop van een slot, raamsluiting of scharnier. We helpen je graag verder om te bepalen of je een links- of rechtsdraaiende nodig hebt. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer