Raamvastzetter creme/wit 141mm

Wanneer je een raamvastzetter bestelt dan wil je maar dat die één ding doet en dat is het goed vastzetten van je raam. Kies je voor deze vastzetter van Vinke dan weet je dat jij je daar geen zorgen over hoeft te gaan maken. Deze vastzetter kun je eenvoudig monteren. In het gebruik is deze ook zeer makkelijk. Wat je moet doen is de vastzetter aan het kozijn monteren. Je bevestigt het andere deel aan het raam. Zet je het raam dan open zodat je de vastzetter makkelijk aan het deel van het raam kan klikken. Op deze manier blijft het raam dan open staan.

 

 

Zoals je op de afbeelding al kunt zien is dit een vastzetter met 4 standen. Je kunt dan ook nog eens zelf gaan bepalen tot hoever je het raam open gaat zetten. Deze raamvastzetter  wordt geleverd in de kleur creme/wit.

De lengte van deze vastzetter is 141 millimeter. Je zal merken dat wanneer je deze vastzetter eenmaal gemonteerd hebt dat je die dan op een makkelijke wijze kunt bedienen. Ook gaat deze raamvastzetter eenvoudig open en dicht.

Profiteer van een lage prijs

Het is niet zo dat deze raamvastzetter alleen van zeer hoogwaardige materialen gemaakt is. Deze kun je ook nog eens tegen een zeer voordelige prijs gaan aanschaffen. Dit betekent dat wanneer je nog meer ramen hebt die je graag op een eenvoudige manier wilt gaan openen en sluiten dat je dit dan ook kunt gaan doen. Je betaalt immers niet veel en je weet dat wanneer je de producten bij GYZS besteld dat je dan altijd een lage prijs gaat betalen. De schroeven die je nodig hebt voor de bevestiging worden niet meegeleverd maar die kun je ook makkelijk mee gaan bestellen.

 

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met onze klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer