RVS scharnieren 89×89

Het belangrijkste bij het aanschaffen van een scharnier dat is zorgen voor de juiste maat en het juiste materiaal. Wij willen je in dit artikel meer vertellen over de RVS scharnieren 89×89. Dit zijn roestvrij stalen scharnieren met een afmeting van 89 bij 89 millimeter. Deze zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Snel en makkelijk bestellen

Wanneer je de scharnieren bij GYZS.nl bestelt dan weet je dat je deze snel en makkelijk kunt bestellen. Je hebt dan ook de keuze uit een ruim assortiment. Het scharnier wat je op de afbeelding ziet staan die is uiteraard ook gemaakt van roestvrij staal. Dit is een scharnier wat je op zowel deuren en ramen kunt gebruiken en wat ook erg veilig is. Er zijn dan ook verschillende keurmerken aan het scharnier toegekend. Zelfs het keurmerk van de politie is aanwezig en dit Veilig Wonen. Het is een scharnier met ronde hoeken en dit is een zeer degelijk scharnier wat je makkelijk kunt bevestigen. In de voorgeboorde schroefgaten wordt het aanbevolen om schroeven van 4,5 bij 40 millimeter te gebruiken. Deze kun je ook vinden in ons assortiment en dan direct mee bestellen zodat je het scharnier meteen na de levering kunt monteren.

Wij bieden de scharnieren van 89 bij 89 van verschillende fabrikanten aan. Axa is een mooi voorbeeld van een fabrikant die kwaliteit levert. Deze scharnieren zijn dan ook nog eens goedkoop en worden snel geleverd. Kijk dan ook goed naar het merk en zoek het scharnier uit wat het beste bij jouw deur of raam past.

Waar dien je verder op te letten

Er is nog iets waar je goed op moet letten als je een scharnier aanschaft en dat is het draagvermogen. Wanneer je bij ons in de webwinkel kijkt dan zal je zien dat er duidelijk aangegeven wordt hoeveel gewicht de scharnieren kunnen dragen. Het is erg belangrijk om daar goed naar te kijken. Je wilt immers niet het probleem hebben dat de scharnieren het gewicht van de deur of het raam niet kunnen dragen. Let je op deze zaken dan weet je dat je na het monteren vele jaren van het scharnier gebruik kunt maken.


Zie alle scharnieren in ons uitgebreide aanbod.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer