Sola waterpas aluminium 150cm Azh 1504

Als u gaat klussen is een goede waterpas onmisbaar. Staat iets niet geheel recht dan kan de gehele constructie gevaar lopen. Zorg daarom ook dat u van een goede waterpas gebruik maakt.

De Sola waterpas van aluminium is een prima keuze, en blinkt uit voor bijvoorbeeld een timmerman of metselaar. Bent u een doe-het-zelver? Dan kan deze waterpas natuurlijk ook goed van pas komen.

Deze waterpas is voorzien van 2 horizontale libellen, een vergrotingslens en een lichtplaatje. Het product is tevens nog voorzien van breukvaste acrylglazen bloklibellen.

 

 

Het aluminium kokerprofiel is goud geanodiseerd met 2 voetjes. Wat ook goed is om te weten dat is dat deze waterpas voorzien is van schokdempende eindkappen. Deze schokdempende werking zorgt ervoor dat de waterpas voor een veel verschillende klussen bruikbaar is. De 2 verticale libellen zorgen ervoor dat u comfortabel kunt meten.

De meetnauwkeurigheid is normaal 0,5 millimeter/meter en bij omslag 0,75 millimeter/meter. Dit zorgt ervoor dat u op een nauwkeurige manier kunt meten. Tevens is het product snel en makkelijk te gebruiken.

De fabrikant van deze waterpas is Sola, Sola staat garant voor kwaliteit. U kunt er dan ook zeker van zijn dat als u deze waterpas aanschaft dat hij lang mee gaat. De afmetingen van deze pas zijn 50 bij 24 millimeter. De 2 afstandvoetjes zorgen ervoor dat het stellen van kozijnen over het beslag mogelijk is. Zorg dat u nauwkeurig te werk gaat en maak gebruik van de Sola waterpas. De aanschafprijs is laag en de kwaliteit van de waterpas is hoog, zodat u deze bij vele klussen kunt gaan gebruiken.

GYZS.nl

Heb je nog een vraag over de Sola waterpas aluminium 150cm ? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

logo gyzs

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer