Sola waterpas aluminium 200Cm Azh 2004

Sola waterpas aluminium 200Cm Azh 2004

Als je een waterpas gaat gebruiken dan wil je dat deze nauwkeurig is en dat deze goed en duidelijk het resultaat laat zien. De Sola Waterpas Aluminium zal je niet teleurstellen.                                                                De Sola Waterpas Aluminium 200cm Azh 2004  heeft breukvaste acrylglazen bloklibellen en het aluminium kokerprofiel is goud geanodiseerd met 2 voetjes. Doordat de waterpas is voorzien van schokdempende eindkappen kun je die bij veel klussen gaan gebruiken. Je zal zien dat deze zelfs in de meest zware omstandigheden een goed resultaat laat zien. Het is dan ook een waterpas die voor vele beroepen geschikt is zoals timmerman, metselaar maar ook voor de doe-het-zelver.

sola waterpas 200cm azh
Sola Waterpas 200cm Azh

Bij de waterpas worden dus twee voetjes geleverd. Deze zijn bedoeld om te gebruiken bij het stellen van kozijnen over het beslag heen. Dit geeft ook weer aan dat dit een waterpas is die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. De lengte van de waterpas is 2 meter en de lengte en de breedte zijn 50 x 24 millimeter. Dit is nu echt een waterpas die kwaliteit levert voor het bedrag dat je betaald. Sola staat ook bekend om de goede waterpassen. Als je besluit deze te gaan gebruiken dan is dit een garantie voor kwaliteit.  

 

De meetnauwkeurigheid van de waterpas

Als we naar de meetnauwkeurigheid van de waterpas kijken dan zien we dat deze normaal 0,5 millimeter per meter is en bij omslag 0,75 millimeter per meter is. Het is dus een zeer nauwkeurige waterpas die je altijd het juiste resultaat zal tonen. Doordat deze licht is kun je die makkelijk met jou meenemen en ook makkelijk op de lastige plekken plaatsen. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Als je de waterpas eenmaal hebt aangeschaft dan kun je deze vele jaren gebruiken. Ook zal je dan merken dat dit een waterpas is die ook goed tegen een stootje kan.  

 

Geïnteresseerd in meer?

Bekijk hier een meer algemeen blog over Sola waterpassen. Of bekijk hier ons volledig assortiment waterpassen. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer