Spax spaanplaatschroef platverzonken kop 5.0x50mm

Wanneer je spaanplaatschroeven gebruikt, wil je dat deze sterk zijn en niet afbreken. Dit is bij de spaanplaatschroef platverzonken kop het geval. Het zijn sterke schroeven die je ook nog eens op een eenvoudige wijze in het materiaal kunt draaien. De schroeven zijn zo sterk omdat de kop van de schroef versterkt is. De spoed van de schroef is voorzien van golfsnedeprofiel en dit zorgt ervoor dat de schroef sneller en lichter ingedraaid kan worden. Wil je de schroef gebruiken in houten inbraakwerende elementen dan is het niet nodig om eerst voor te boren. We mogen dus wel stellen dat dit schroeven zijn met veel kwaliteiten die je graag zal gebruiken.

Model en maten Spax spaanplaatschroef

De lengte van de schroef is 50 millimeter en de diameter is 5 millimeter. De aandrijving is torx en de draadsoort is een voldraad. De schroef is voorzien van een platverzonken kop zodat die op een snelle wijze in de spaanplaat kan worden gedraaid. Mocht het zo zijn dat je een schroef met andere afmetingen nodig hebt of dat je een schroef met deeldraad nodig hebt dan kun je die ook hier in ons assortiment op GYZS.nl vinden. Aan de linkerzijde van de webshop zie je allemaal verschillende filters. Wij raden je aan om nu ook weer voor het merk Spax te kiezen vanwege de goede kwaliteit en de goedkope prijzen.

 

 

Levering per doos 200 stuks

De schroeven worden geleverd in een stevige doos en daarin zitten tweehonderd stuks. Hier kun je vele spaanplaten mee vastmaken. Je hebt waarschijnlijk wel gezien dat de prijs zeer aantrekkelijk is. Daarbij zijn het schroeven van Spax en dan weet je dat je van kwaliteit gebruik maakt. Zoek je spaanplaatschroeven en is dit de juiste maat dan zul je van de aanschaf van deze schroeven geen spijt krijgen. Bij GYZS.nl is er ook nog eens een snelle levering en de schroeven die worden over het algemeen de dag na het bestellen al bij je geleverd.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.