Spax spaanplaatschroef platverzonken kop 3,5 x 50mm

De spaanplaatschroef platverzonken kop is van het merk Spax. Dit zijn sterke schroeven en deze kun je op een eenvoudige wijze in de spaanplaat draaien. Heb je sterke schroeven nodig dan is het aan te raden om voor dit model te kiezen. Deze schroeven hebben een versterkte kop en je zult geen last meer hebben van schroeven die afbreken. Het zijn ook schroeven die je makkelijker en sneller in kunt draaien. Dit komt omdat de spoed van de schroef is voorzien van golfsnedeprofiel tot in de punt. Dit zijn ook schroeven die je kunt indraaien zonder voor te boren. Dit geldt ook voor houten inbraakwerende gevelelementen. De aandrijving is torx en de schroeven hebben een platverzonken kop. De diameter van de schroeven is 3,5 millimeter en de lengte van de schroeven is 50 millimeter. Het materiaal is sterk en verzinkt. Mocht het zo zijn dat je andere maten schroeven nodig hebt dan kun je die ook in ons assortiment vinden. Ook zul je weer een ruim aanbod aan de schroeven van Spax kunnen vinden. Uiteraard maak je ook met de andere schroeven van dit merk een prima keuze.

Specificaties

  • Aandrijving (maat): T 20
  • Draadsoort: Deeldraad
  • Type: Losgestort
  • Merk: Spax
  • Geleverd per tweehonderd stuks

Schroeven worden geleverd per tweehonderd stuks

De schroeven worden geleverd per tweehonderd stuks en ze zitten in een stevige doos. Je weet dat je vele spaanplaten vast kunt draaien met deze schroeven. Misschien ben je wel toe aan nieuwe bitjes of een nieuwe schroevendraaier en het is dan goed om deze direct mee te bestellen. Ook dat kun je voordelig en snel bij GYZS.nl aanschaffen. Ook zorgt het voor minder irritatie en voor schroeven die minder snel afbreken. Kies voor de schroeven van Spax en zorg dat de klus makkelijk geklaard wordt. Bestel je deze schroeven bij GYZS.nl dan zul je die snel geleverd krijgen zodat je er snel mee aan de slag kunt.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer