Spoelnagel verzinkt 2.7 x 65mm

Deze spoelnagels verzinkt 2.7 x 65mm zijn eenvoudig in het gebruik en kun je makkelijk bij GYZS.nl bestellen. Zoals je ziet worden deze op een rol geleverd. Heb je een spoelnagel nodig? Dan maak je deze makkelijk los van de rol en dan kun je die gaan gebruiken. De rol die kun je makkelijk gaan opbergen en die kun je onder andere makkelijk in de gereedschapskoffer gaan plaatsen. Het is altijd goed om een rol van deze spoelnagels bij je te hebben aangezien je die regelmatig nodig zal gaan hebben. De afmetingen van deze spoelnagels zijn 2,7 bij 6,5 millimeter. De spoelnagels die zijn verzinkt en dus van een hoge kwaliteit. Heb je een andere maat spoelnagels nodig? Klik dan hier voor andere maten in het assortiment van GYZS.nl  De spoelnagels op deze rol die zijn van het merk Duofast en dit is een merk wat je zonder zorgen kunt gaan gebruiken. Ook de prijs die zal je zeker bevallen. Voor een lage prijs bestel je een groot aantal spoelnagels en hier zul je vele klussen mee kunnen gaan klaren. Voldoende reden dus om ook de keuze voor deze spoelnagels van Duofast te maken.

Let op het aantal wat je gaat bestellen

Wanneer je deze rol met spoelnagels gaat bestellen dan bestel je er in totaal 325 stuks. Mocht het nu zo zijn dat je er meer nodig bent dan is dit geen probleem en dan kun je meerdere rollen gaan bestellen. Heb je er minder nodig dan bestel je ook een rol. Je zult dan zien dat wanneer je de overgebleven spoelnagels dan goed op gaat bergen dat je die dan al snel weer kunt gaan gebruiken. Wanneer de spoelnagels bij ons op voorraad zijn, wat in de meeste gevallen zo is, dan zullen die de volgende dag al bij je geleverd gaan worden.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer