Stootvoegroosters (bijenbekjes) voor als u last heeft van ongedierte in uw spouwmuur

Stootvoegroosters? Wat kun je ermee?

U wilt stootvoegroosters kopen? Stootvoegroosters zijn te verkrijgen in meerdere soorten en maten. Ze zijn er in een RVS look met de afmetingen van 50mm en 70mm. Maar ook kunt u ze kopen in de kleur Wit en Antraciet. Een stootvoegrooster wordt ook wel Bijenbekje genoemd. Een stootvoegrooster is een klein RVS bekje die u in uw stootvoeg kunt plaatsen. Het zorgt er simpel gezegd voor dat ongedierte, zoals muizen, bijen en wespen niet in uw spouwmuur kunnen komen. Omdat het eruit ziet als een bekje noemen we dit artikel in de volksmond ook wel bijenbekjes.

stootvoegroosters
Geen toegang tot spouw

Wat is een stootvoeg? Een huis bevat, als het goed gebouwd is, stootvoegen. Deze stootvoegen vindt u vaak boven en onder in de muur. Door middel van de stootvoegen kan de lucht in de spouw ventileren. Ook het vocht wat zich in de spouw bevindt wordt kan dan afgevoerd worden. De stootvoegen hebben dus een belangrijke functie. Het houdt de binnenmuur droog.

stootvoeg
Stootvoeg tegen ondgedierte

Ongedierte tegenhouden met stootvoegroosters

Overlast door muizen in huis is geen pretje. Of wespen en bijen in huis. Wie wil dat nou? U kunt het dus voorkomen door stootvoegroosters te plaatsen in de stootvoeg. Met een stootvoegrooster kan een wesp, bij of een muis simpelweg niet door de stootvoeg naar uw spouw komen. U houdt het ongedierte dus buiten.

stootvoegrooster
Stootvoegroosters

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer

Geef een reactie