Loft schuifdeur binnen handbereik. Zo makkelijk is het dus!

Loft schuifdeuren

Bent u opzoek naar een loft schuifdeursysteem? Wij hebben voor u verschillende soorten beschikbaar.
Een loft schuifdeur heeft een strak uiterlijk en kan eigenlijk in ieder interieur geplaatst worden. Wegens de tijdloze uitstraling is het dan ook een mooie toevoeging aan uw huishouden.

Máár, welk merk moet u nemen? Waar zit het verschil in bij de merken? Wat zijn de voordelen ten opzichte van de ander? Dit gaan wij allemaal op een rij zetten voor u.

loft schuifdeursysteem henderson
Een Henderson schuifdeur

Henderson loft schuifdeur

Henderson staat bekend als een solide merk wat ook nog eens gemakkelijk te installeren is. U kunt op de bovenstaande link klikken om het aanbod van Henderson te zien. Wanneer u een schuifdeur heeft van rond de 80kg dan heeft u aan Henderson een hele goede.

Intersteel loft schuifdeur

Intersteel wilt een bijdrage leveren aan het verfraaien van uw interieur. Met hun loft schuifdeursysteem set gaat dat ook zeker lukken. Dat komt mede door de tijdloze uitstraling die de mat zwarte poedercoating met zich meebrengt. Naast de strakke uitstraling beschikt hij ook nog over een draagkracht van 100kg. Dit houdt in dat zelfs de zwaardere caliber deuren binnen uw huis opgehangen kunnen worden. Al met al zorgt dit voor een ideale loft schuifdeur in uw huis.

Ook kunt u altijd nog zelf een set samenstellen (of even kijken bij GYZS.nl samengesteld schuifdeursysteem) waarbij u de losse onderdelen ook zelf kunt monteren en zwart kunt schilderen of spuiten.

Of u kunt uiteraard even bellen of mailen met onze specialisten via klantenservice@blog.gyzs.nl of 0224-212026. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

 

 

 

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs