Valdorpel ASGSF 13x28mm 930mm

Een valdorpel kun je vergelijken met een automatisch tochtprofiel aan de onderkant van een deur. Het een deurafsluiter die als het ware onzichtbaar is. In de valdorpel bevindt zich een mechanisme wat automatisch naar beneden komt als de deur dichtgaat. Wanneer de deur weer wordt geopend, gaat de dorpel weer omhoog. De valdorpel is dus een prima alternatief als je geen normale dorpel toe kunt passen. Hiermee hou je de tocht tegen en zo bespaar je op jouw energiekosten. De valdorpel wordt veel toegepast bij huizen waar rolstoelgebruikers wonen. De valdorpel ASGSF is van CCE en dit is een dorpel die een alternatief is voor de Ellen Matic Plus en Super. Deze is 930 millimeter lang maar is wel 150 millimeter in te korten. Er is bij deze dorpel een geluidswerendheid van 34dB en de behuizing van de dorpel is van aluminium. In de dorpel zitten de schroeven al voorgemonteerd zodat er een snellere montage mogelijk is. De groefmaat is 13 x 28 millimeter en de maximale slag is 14 millimeter. Kijk goed of de maten bij jouw deur passen voordat je deze valdorpel bestelt.

Andere variant:

https://www.gyzs.nl/cce-valdorpel-asgsf-13-x-28-x-830mm.html

Een zeer voordelige prijs

Dit is een valdorpel met een zeer voordelige prijs. Deze kun je dan ook nog eens snel monteren. Dit komt omdat je bij GYZS.nl gebruik maakt van een snelle levertijd. Zoals je bij het product misschien wel kunt zien is dit een product wat in de meeste gevallen op voorraad is. Dit houdt in dat deze de volgende dag al bij je geleverd wordt (indien je het product voor 16:30 hebt besteld) en dat je die meteen kunt monteren. Zoals we net aangaven zijn de schroeven voor de montage al voorgemonteerd en deze hoef je dus niet meer mee te bestellen. Dit scheelt ook weer bij de totale prijs om de valdorpel te bevestigen.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer