Briefplaten (66)

Brievenbusplaten zijn tegenwoordig onmisbaar bij uw woning. Ze zorgen ervoor dat u de post door uw voordeur kunt ontvangen en u dus niet naar buiten hoeft om de post te pakken. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Bovendien is een mooie brievenbus het visitekaartje van uw huis. Aan de binnenkant van de voordeur wordt vaak nog een tochtwering op de briefplaat bevestigd om zo de tocht zoveel mogelijk te beperken.

Brievenbusplaten kopen

Heeft u vragen? Onze klantenservice adviseert u graag bij het uitzoeken van de juiste brievenbusplaat. Bestelt u vandaag voor 16:30 één van onze voorraadproducten dan ontvangt u deze de volgende dag al in huis.

Briefplaten

Briefplaten zijn tegenwoordig onmisbaar bij uw woning. Ze zorgen ervoor dat u de post door uw voordeur kunt ontvangen en u dus niet naar buiten hoeft om de post te pakken. Bovendien is een mooie brievenbus het visitekaartje van uw huis. Aan de binnenkant van de voordeur wordt vaak nog een tochtwering op de briefplaat bevestigd om zo de tocht zoveel mogelijk te beperken.

Briefplaat

Tochtwering

Naast brievenbusplaten bieden wij tochtwering aan. Dit wordt aan de binnenkant van de voordeur bevestigt om zo enkele tocht dat via de brievenbusplaat komt te beperken. Zo zorgt u ervoor dat de warmte binnen blijft. Daarnaast zorgt tochtwering voor een mooie afwerking.

Tochtwering

Materiaal

De briefplaten in ons assortiment kent twee verschillende materialen.
Roestvaststaal is een apart soort staal. Tijdens de productie wordt er namelijk 11-12% chroom aan het ijzer toegevoegd. In contact met zuurstof vormt een chroomoxide laag aan het oppervlak van het materiaal waardoor het staal beschermt is tegen corrosie.
Aluminium is een populair materiaal omdat het erg licht is en tevens net zo corrosie bestendig als staal. Aluminium is vaak zilverwit van kleur en heeft een egale oppervlakte.