Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Deurbellen bij GYZS.nl (9)

GYZS.nl biedt een ruim assortiment aan deurbellen. Deurbellen zijn niet alleen onmisbaar, maar kunnen uw woning ook nog eens leuke uitstraling geven. Beldrukkers worden aangesloten op een elektrische deurbel.

Deurbellen kopen

Mocht u vragen hebben dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord. Indien de deurbel op voorraad is en u het voor 16.30 besteld dan verzenden wij het dezelfde dag nog!

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Deurbellen

Deurbellen

Aan een beldrukker zal u waarschijnlijk maar een paar eisen stellen. Deze zal goed zijn werk moeten doen en ook makkelijk te bevestigen zijn. Daarnaast zal u ook een beldrukker aan willen schaffen die betaalbaar is. De beldrukkers in ons assortiment zijn eenvoudig te bevestigen en dan ook nog eens met een onzichtbare bevestiging. Dit betekent dat er geen schroeven aan te pas komen. Dit ziet er natuurlijk wel een stuk netter uit. Wij hebben ronde, ovalen en rechthoekige beldrukkers. Een beldrukker wordt gebruikt in combinatie met een elektrische deurbel.

Beldrukker


Kwaliteit

Het materiaal waar de beldrukkers van gemaakt zijn is roestvrijstaal (RVS) en dit betekent dat de beldrukker bestand is tegen verschillende weersinvloeden. U hoeft dus niet bang te zijn dat de kleur gaat vervagen of dat deze gaat roesten. Dit zijn dan ook nog eens beldrukkers die u eenvoudig en snel schoon kunt maken. Mocht u een nieuwe bel willen monteren of een bestaande elektrische bel willen vervangen dan de beldrukkers in ons assortiment daar perfect voor geschikt!

Beldrukker2

Materiaal

De beldrukkers in ons assortiment zijn van het materiaal Roestvaststaal.
Roestvaststaal is een apart soort staal. Tijdens de productie wordt er namelijk 11-12% chroom aan het ijzer toegevoegd. In contact met zuurstof vormt een chroomoxide laag aan het oppervlak van het materiaal waardoor het staal beschermt is tegen corrosie.