Deuropvangbeugel (11)

Een deuropvangbeugel is een driehoekig model dat bevestigd kan worden op de muur waar de deur in zit. Hier zit dan een rubberen deurbuffer op, wat de deur opvangt als deze open slaat. Deuropvangbeugels zijn haaks of schuin, waardoor je zelf kan bepalen hoe ver de naar buiten draaiende deur open mag gaan. Ook zit een windhaak op, waardoor de deur vastgezet kan worden. Zo kan de deur niet dicht waaien wanneer dit gewenst is. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32
Mocht u niet weten welke het beste past in uw situatie past dan staan onze adviseurs u graag te woord. Indien u een deuropvangbeugel die op voorraad is voor 16.30 besteld dan verzenden wij het product dezelfde dag nog.

Toepassing

Indien u een deur heeft die in een muur zonder haakse muren zit, kunt u niet zomaar een deurbuffer en windhaak plaatsen. Wanneer dit wel gewenst is, is een deuropvangbeugel de ideale oplossing. Hiermee kunt u alsnog een deurbuffer plaatsen, of u deze nou in een hoek van 90 graden of schuin wilt plaatsen. Ook een windhaak kan hiermee geplaatst worden. Op deze manier kunt u de deur gemakkelijk opvangen en vastzetten.

Varianten

Wij verkopen varianten in 2 verschillende kleuren, zo hebben wij de verzinkte versie, maar ook de zwarte versie. Op deze manier kunt u er eentje vinden die het beste bij uw huis past. Wij verkopen verschillende varianten van het merk GB. Dit is een A kwaliteit merk dat al jaren bestaat en uitsluitend hoogwaardige A-kwaliteit producten levert.

GYZS.nl probeert u op het gebied van deuropvangbeugels een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs.
U kunt ons bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.