Veiligheidsbeslag (807)

Gelegenheid maakt de dief. Dat is een gezegde wat we allemaal kennen. Met veiligheidsbeslag maak je die gelegenheid bij je (voor)deur in ieder geval een stuk minder makkelijk. Zorg voor optimale beveiliging van je deurbeslag en kies jouw product uit ons grote assortiment hieronder.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. ...
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. ...
 7. 25

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. ...
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. ...
 7. 25

Veiligheidsbeslag kopen

Veiligheidsbeslag is een type deurbeslag waarmee je je buitendeuren goed beveiligd. Het bestaat namelijk altijd uit een buiten- en binnenschild. Je schroeft het buitenschild vanuit de binnenzijde van de deur vast. Zo zijn er geen schroeven zichtbaar aan de buitenkant van de deur. Zo wordt het voor ongewenste indringers erg moeilijk het buitenschild te verwijderen om zo bij het cilinderslot te komen.

Maak het ze niet te makkelijk!

Als je het cilinderslot niet beschermt met veiligheidsbeslag, is het voor inbrekers namelijk erg makkelijk om de cilinder te forceren. Veiligheidsbeslag is anders dan standaardbeslag in de zin dat het buitenschild dikker is. Daardoor steekt de cilinder niet uit en is het erg lastig voor inbrekers om grip op de cilinder te krijgen.

Weet je al precies welke artikelen je nodig hebt om jouw buitendeuren mee te beveiligen of heb je eerst nog vragen over een van de ingrediënten van veiligheidsbeslag? We helpen graag. Je bereikt ons via WhatsApp, telefoon en e-mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

 • Maak het inbrekers stukken lastiger met veiligheidsbeslag
 • Ook met kerntrekbeveiliging beschikbaar
 • Ook veiligheidsbeslag in het zwart op voorraad


De juiste ingrediënten voor een veilig slot

Gyzs.nl heeft een groot assortiment veiligheidsbeslag direct leverbaar uit voorraad. Hierboven vind je diverse soorten en maten terug van bekende topmerken zoals AXA, Nemef en Hoppe. Voor iedere deur hebben we wel een model dat past en mooi staat. De kleur zwart wordt steeds vaker gebruikt tijdens de afbouw. Daarom hebben we ook verscheidene modellen veiligheidsbeslag in het zwart.

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Bij de nieuwbouwwoningen is veiligheidsbeslag al jaren een standaard tijdens de afbouw. Woningcorporaties passen ze ook vaak toe bij bestaande bouw. Meestal voldoen deze aan het SKG** keurmerk. Wil je een stap verder gaan qua veiligheid? Dan kies je voor veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Daarmee beveilig je je buitendeuren tegen kerntrekken, ook wel de Bulgaarse methode genoemd. Met veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging kunnen inbrekers dus het buitenschild bijna niet verwijderen, én geen schroef in de cilinder draaien om daarmee de cilinder en al uit het slot te trekken. Dit soort deurbeslag heeft dan ook het keurmerk SKG***.

AXA veiligheidsbeslag

In de slotenwereld is AXA natuurlijk een begrip. De producten van dit oer-Hollandse bedrijf vind je overal terug wanneer er iets op slot moet, dus ook bij buitendeursloten. AXA veiligheidsbeslag vindt je hierboven in allerlei soorten en maten en is altijd een goede keuze.

Nemef veiligheidsbeslag

Al meer dan 100 jaar is Nemef een Nederlandse slotenmaker. Het levert een breed gamma met onder andere veiligheidscilinders, sluitsystemen, meerpuntssluitingen en binnendeursloten, maar ook Nemef veiligheidsbeslag is een standaard in hun aanbod.

Hoppe veiligheidsbeslag

Hoppe is als merk het toonbeeld voor Duitse degelijkheid. Al meer dan 70 jaar levert het alles op het gebied van hang- en sluitwerk en ook het Hoppe veiligheidsbeslag is van hoge kwaliteit. Daarnaast is het veiligheidsbeslag van Hoppe vaak erg mooi om te zien.

Bekijk meer bij Gyzs.nl

Of je nu veiligheidsbeslag nodig hebt voor de afbouw van een (nieuw)bouwproject, of deurdrangers moet plaatsen in een groot bedrijfspand, Gyzs.nl heeft alles in huis om van jouw klus een groot succes te maken. We hebben namelijk nog veel meer in huis dan enkel veiligheidsbeslag. Om je een voorbeeld te geven van de omvang van ons grote assortiment, geven we je graag onderstaand lijstje mee met willekeurige categorieën.


Vragen?

Heb je vragen over het veiligheidsbeslag dat hierboven staat? Onze specialisten zitten voor je klaar. Ze hebben sloten aan ervaring en komen altijd met een precies passend advies. Je bereikt ze door een bericht te sturen via WhatsApp, maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]