Plankdragers bij GYZS.nl (130)

Wilt u uw boeken netjes op een plank zetten? Laat een plankdrager dan het werk voor u doen. Wij hebben een uitgebreid assortiment plankdragers tegen de scherpste prijzen. Zowel de doe-het-zelvers als de professionals kunnen bij ons naar tevredenheid slagen.

Plankdragers kopen

Mocht u er niet uitkomen bij het bestellen van uw plankdrager dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord. Plaatst u uw bestelling van plankdragers voor 16.30 uur dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Plankdragers

Toepassing

 Plankdrager toepassing

Een plankdrager kunt u op verschillende manieren gebruiken, het kan bijvoorbeeld dienen als boekenrek of puur als opvulling van een lege muur.
Wij bieden u plankdragers van meerdere merken aan, zodat u altijd een plankdrager kan vinden die bijdraagt aan de uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte.


Bewerkingen

De plankendragers die wij verkopen kennen verschillende materialen. Hieronder hebben wij alles op een rijtje gezet.
Kunststof is een van de meest gebruikte materialen. Doordat het stevig en een lange levensduur heeft zijn ventilatieroosters van kunststof prima geschikt voor zijn functie.
Aluminium is een populair materiaal omdat het erg licht is en tevens net zo corrosie bestendig als staal. Aluminium is vaak zilverwit van kleur en heeft een egale oppervlakte.
Het materiaal staal is een legering bestaand uit ijzer en koolstof. Het is een van de meest gebruikte materialen in de bouw door zijn hoge treksterkte en hardheid. Meestal heeft het staal nog een bewerking ondergaan om zo corrosie tegen te gaan.

Bevestiging

Bepaal eerst waar u de plankdragers gaat bevestigen. Dit is belangrijk, omdat er een gat voorgeboord dient te worden. Ook is het handig om een waterpas te gebruiken zodat u zeker weet dat de plankdrager recht is. Als het gat geboord is kunt u door middel van pluggen de plankdrager met schroeven aan de muur bevestigen.

Aanbod

Ons assortiment plankendragers bestaat uit veel verschillende merken. Elk merk is zorgvuldig gekozen door onze product specialisten voor hun kwaliteit en duurzaamheid. Neem een kijkje bij het filter ‘Merk’ om alle merken te zien, dit filter bevind zich links naast de producten.

Uitvoering

Het assortiment plankdragers kent vier verschillende uitvoeringen.

 Elementdrager

Elementdrager

De elementdrager wordt gebruikt op een rail. Het is erg makkelijk te monteren en heeft alsnog een hoge draagkracht. Let wel op bij het bestellen of de elementdrager en rail allebei enkel of allebei dubbel zijn.

 Rail

Rail

Een rail is er om elementdragers aan te monteren. Een rail zorgt ervoor dat u planken dichter onder elkaar kan monteren, ook zorgt het vaak voor een nettere uitstraling dan wanneer u meerdere plankdragers boven elkaar monteert.

 Plankendrager

Plankendrager

De standaard plankdrager is ideaal om een houten plank te ondersteunen, zodat u bijvoorbeeld uw boeken erop kan leggen.

 Buisconsole

Buisconsole

Buisconsoles worden vaak gebruikt bij het monteren van vensterbanken boven de verwarming. Een normale plankendrager kan daar vaak niet toegepast worden omdat de gaten achter de verwarming gaat en er dus niet geboord of geschroefd kan worden. Buisconsoles hebben maar een gat boven de verwarming nodig en zijn dus perfect voor het monteren van vensterbanken.