Schuifdeur rollen (63)

Bij Gyzs.nl vindt u alles op het gebied van schuifdeurbeslag. Ook voor schuifdeur rollen bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden een compleet assortiment van verschillende topmerken zoals Ten Hulscher, Jansen en Intersteel.
Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schuifdeur rollen online kopen

GYZS.nl probeert u op het gebied van schuifdeur rollen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden.
De nieuwste artikelen zijn op het moment:

Mejawa schuifdeurrolslot met kunststof gelagerd wiel 50mm
Mejawa hangrol met kunststof gelagerd wiel 75mm
Mejawa hangrol met kunststof gelagerd wiel 90mm

Mocht er toch een Schuifdeur rollen ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.

Om een schuifdeur goed te laten schuiven zijn er rollen nodig. Deze rollen die glijden door de rails en zorgen ervoor dat de deur makkelijk geopend en gesloten kan worden. Het is duidelijk dat er goede rollen gebruikt moeten worden voor de schuifdeur. Jij zal ook willen dat de schuifdeur eenvoudig gebruikt kan worden. Deze categorie laat vele soorten rollen zien. Het zijn rollen die niet alleen geschikt zijn voor schuifdeuren maar ook voor vensters. De meeste rollen worden per set geleverd. Kijk hier goed naar. Mocht je er niet uitkomen dan kan er contact opgenomen worden met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Ook kunnen wij je goede alternatieven bieden wanneer je een bepaald soort rol niet meer leverbaar is.

Bij de rollen zijn er een aantal zaken waarop gelet moet worden. Het belangrijkste is het draagvermogen. Voor het bestellen dien je dan ook het gewicht van de deur te weten. Om sneller de juiste rollen te kunnen bestellen is het makkelijk om te filteren. Aan de linkerkant van het scherm zie je het draagvermogen staan. Wanneer je daar het gewicht van jouw schuifdeur aanklikt dan zie je alleen de rollen op het scherm die bij het gewicht van jouw deur passen. Naast dat er op gewicht gefilterd kan worden is het ook mogelijk om te filteren op het materiaal de uitvoering. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om de juiste keuze te maken. De juiste rol voor jouw schuifdeur vinden zal geen lastige klus worden.

Meer dan alleen schuifdeur rollen

Deze categorie laat meer dan alleen schuifdeur rollen zien. Er zijn bijvoorbeeld ook katrollen te bestellen. Het is mogelijk om andere onderdelen voor schuifdeursystemen te bestellen. Zo is er bij Gyzs.nl ook rails te bestellen. Ben je van plan een nieuwe schuifdeur te plaatsen dan is het handige een hele set te bestellen. In de set zit dan alles wat je nodig hebt. Dit is makkelijker en ook nog eens voordeliger. Wil je een enkele rol vervangen dan is dit ook mogelijk. Zoals je misschien al wel gezien hebt zijn de onderdelen in deze categorie niet duur. Daarbij zijn de onderdelen ook nog eens snel te monteren.

Wij zorgen voor een snelle levering. Is de bestelling voor half vijf in de middag geplaatst dan zal deze dezelfde dag nog worden verzonden. Dit wordt naar alle landen in Europa verzonden. Woon je in Nederland dan zal in de meeste gevallen de rol de volgende dag al geleverd worden. Als extra service bieden wij ook levering op dezelfde dag. Heb je snel een rol nodig om de schuifdeur weer goed te laten werken dan kun je deze dus dezelfde dag al bezorgd krijgen. Daarvoor is het wel nodig dat je de bestelling voor twaalf uur plaatst. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons bestellen. Het maakt niet uit wat voor schuifdeur het is of waar deze bevestigd is. Je weet dat je met de voordelige onderdelen van Gyzs.nl deze snel weer werkend krijgt.