Wiggen bij GYZS.nl (10)

Een wig, ookwel stelwig genoemd, heeft een schuine oplopende hoek gemaakt van het materiaal kunststof of polystyreen. Ze zijn perfect geschikt om iets vast te klemmen of iets een stukje op te liften. Voor verschillende soorten wiggen kunt u altijd even een kijkje nemen in ons assortiment.

Wiggen kopen

Mocht u hulp nodig hebben bij het bestellen van uw wiggen dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord. Indien de wig op voorraad is en voor 16:30 besteld is verzenden wij het nog dezelfde dag.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Wiggen

Toepassing

Stelwiggen zijn bedoeld voor het stellen van wanden, balken en kozijnen. Ook zijn ze perfect geschikt voor het stellen van lijmblokken. Door de oplopende hoek van de wiggen kan u ze in verschillende maten toepassen. In onderstaande afbeelding is geschetst hoe u een wig kan toepassen.


Materiaal

Wij bieden wiggen aan in twee soorten materialen aan, kunststof en polystyreen.
Polystyreen is een bepaald type kunststof. Het verschil tussen deze twee materialen is dat een polystyreen wig een hogere draagkracht heeft omdat het stijver is dan normale kunststof.

Aanbod

Onze wiggen zijn in meerdere kleuren en hoeveelheden beschikbaar. Zo kunt u wiggen kopen per stuk maar ook in een set van bijvoorbeeld 100 stuks.
Wij bieden wiggen aan van de twee topmerken Kelfort en Gb. Kelfort bevat een breed assortiment aan kwaliteitsproducten voor optimaal resultaat. Ook Gb staat bekend om hun hoge kwaliteit producten die overigens vrijwel allemaal in Nederland geproduceerd zijn.