Deurbeslag brons: De trend van het jaar

Met bronzen deurbeslag ga je in 2024 voor goud! Brons is dé interieurtrend van dit jaar en als technisch professional maak je hier heel veel klanten blij mee. GYZS is er zeker van: zwart deurbeslag gaat dit jaar plaats maken voor brons.

GYZS laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is met deurbeslag in het brons. Lees hieronder meer informatie en krijg een mooie indruk van alle mogelijkheden.

deurbeslag_banner_diag

Brons deurbeslag is..

  • interieurtrend van dit jaar.
  • Tijdloos, klassiek en warm.
  • Prachtig te combineren met materialen als hout, marmer, staal en glas.

Deurbeslag brons kopen  

de trend van het jaar

 

Geef deuren een vleug klasse en een snuf tijdloosheid met bronzen deurbeslag. Waar de laatste jaren de kleur zwart (is geen kleur!) de boventoon heeft gevoerd, maakt het nu plaats voor brons.

 

Je ziet dit type deurbeslag al veel terug in hoogwaardige, luxe interieurs die je momenteel ziet in de magazines en op tv. Bij GYZS denken we dat het slechts een kwestie van tijd is voordat iedereen op deze mooie kleur duikt. Wacht daarom niet langer en wees je concurrentie voor! Neem contact met ons op of vind je producten in onze webshop.

kop_deurbeslag

Welk bronzen deurbeslag zoek je

de keuze is reuze

Deurbeslag is natuurlijk een breed begrip, het is onder te verdelen in diverse onderdelen. Zo zijn er deurklinken, schilden, rozetten en deurknoppen. En ja: die hebben we ook allemaal in het brons. Lekker handig!

Als je voor brons gaat, is het vanzelfsprekend wel mooi om dat overal toe te passen. Voer daarom je gehele deurbeslagplan uit door alles in het brons te nemen. Neem eens een kijkje via de links hieronder.

afbeelding bronzen deurklink

Bronzen deurklinken

afbeelding bronzen deurklink

Bronzen schilden

afbeelding bronzen deurklink

Bronzen deurklinken

afbeelding bronzen deurklink

Bronzen deurklinken

Maak het mooi met de interieurtrend van dit jaar

Mmmooooii!

Bronzen deurbeslag is hot; je ziet het terug in tal van nieuwe, hoogwaardig afgewerkte interieurs. Of het nu gaat om slaap- en badkamers, kantoren of horeca, interieurbouwers combineren brons met uiteenlopende interieurstijlen. Afhankelijk van het design match je bronzen deurbeslag met zowel landelijke, moderne en industriële interieurs.

  • Ruime keuze – Bij GYZS hebben we een flinke voorraad deurbeslag in het brons. Zo shop je makkelijk en snel alles wat je nodig hebt bij elkaar.
  • Persoonlijk advies – Heb je een vraag over een van onze producten? No worries: onze verkoop binnendienst helpt je met al je (technische) kwesties.

Zakelijke klant - Ben jij die hardwerkende zzp’er, creatieve interieurdesigner of alles bouwende aannemer? Dan heb je onze producten misschien wel vaker nodig. En in grotere aantallen. Dat breng mogelijkheden met zich mee, zoals aantrekkelijke kortingsregelingen. Vraag het na door contact met ons op te nemen.

Past dit deurbeslag bij mijn interieurstijl?

Brons is een veelzijdige kleur waar je dus alle kanten mee op kan. Of je nu een klassiek, industrieel of modern interieur wilt realiseren, als je het juiste design deurbeslag kiest, gaat brons met iedere stijl mooi samen.

Bij welke materialen past brons?

Zoals we eerder aangaven: brons is veelzijdig. Daarom past het ook goed bij veel verschillende materialen. Het staat supersjiek bij marmer(look)elementen, donker en licht hout, maar ook bij zwart staal en glas geeft bronzen deurbeslag een prachtig effect.

Combineer dit type deurbeslag met bronzen kramen in badkamers of bronzen lampen in een vergaderruimte. Wat het interieurtype ook is, met al deze bronzen details zorg je voor elegantie en luxe.

deurbeslag_banner2

Kunnen we helpen?

Zit je met vragen over ons bronzen deurbeslag? Of wil je misschien een grote order doen voor dat grote project dat er aan zit te komen? In beide gevallen: geen probleem. Onze klantenservice, maar ook Team Verkoop, helpt graag waar nodig. Je krijgt ze te pakken via telefoon of mail.

Onze professionals staan voor u klaar

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00!

Bel 0224 - 212 026,WhatsApp of mail