Montagekit (57)

Vergeet schroeven en spijkeren: met montagekit zet je diverse materialen muurvast en maak je naden en kieren van werkende delen waterdicht. Via deze pagina koop je high tack montagekit van bekende topmerken.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Montagekit kopen

Montagekit koop je voor verschillende projecten. Bijvoorbeeld als je plinten wilt plaatsen en liever geen schroeven in het zicht hebt. Of wanneer je schrootjes, lambrisering of vensterbanken plaatst. Ook in de badkamer is montagekit vaak een uitkomst. Bijvoorbeeld als je een spiegel ophangt of een plankje eronder wilt plaatsen zonder te moeten boren in je tegels. Deze klussen zijn natuurlijk nog maar een fractie van wat je ermee kunt: de toepassingen voor montagekit zijn vrijwel eindeloos.

Wil je graag aan de plak, of slag, met onze montagekit maar weet je niet zeker welke soort het beste werkt voor jouw project? Voor al je prangende vragen bereik je onze helpdesk via WhatsApp, telefoon of mail.

[Bel 0224-21202] [Klantenservice@gyzs.nl]

  • Monteer het zonder zichtbare schroeven, maar met kit
  • Voor een oersterke verbinding, ook tussen werkende delen
  • Voor zowel de zakelijke als particuliere klant


Je kunt het met montagekit

Montagekit heeft je heel veel te bieden wanneer je zaken moet hechten. Het is een uitkomst als je liever geen schroeven of spijkers gebruikt. Soms is dat namelijk een lelijk gezicht, maar het kan ook zo zijn dat het gewoon niet mogelijk is om te spijkeren of schroeven. Met montagekit zorg je voor een stevige verbinding in kleine hoekjes en lastige posities. Bovendien is het vocht- en waterbestendig.

Plinten monteren met montagekit

Als je plinten plaatst, wil je een strakke afwerking en geen gedoe met het afdoppen van schroeven. Met montagekit zorg je voor een stevige, onzichtbare hechting van je plinten aan de muur. Bovendien bespaar je jezelf veel werk en kosten met het gebruiken van schroeven, aangezien je dan ook moet boren in de muur en de plinten moet voorboren.

Gebruik een kitpistool

Als je aan de slag gaat met montagekit, heb je een kitpistool nodig. De kokers met kit die je in onze webshop koopt passen hier precies op. Eenmaal geplaatst op het kitpistool kan je precies en gedoseerd montagekit aanbrengen. Of dat nu in een klein hoekje is, op de achterzijde van een spiegel of een boekenplank.

Montagekit verwijderen

Soms moet je oude montagekit eerst verwijderen voordat je aan de slag kunt met lijmen. Meestal kun je de resten wegsteken met een plamuurmes. Is het te hard? Dan kun je het eerst zachter maken door het op te warmen met een föhn. Je kunt ook thinner of aceton gebruiken die montagekit zachter maakt. Als dat allemaal niet lukt, kan je het altijd nog wegslijpen met een haakse slijpmachine.


High tack montagekit

High tack montagekit is meestal universeel te gebruiken lijm die een supersterke aanvangshechting hebben bij het verlijmen van bouwmateriaal. Dat betekent dat het meteen heel stevig hecht. Vaak is high tack montagekit ook sneldrogend, wat betekent dat je het al vrij snel kunt belasten.

Poly Max montagekit

Montagekit van het bekende merk Griffon, Poly Max, is een standaardmerk onder de professionals. En dat is niet voor niets: Polymax montagekit levert een ijzersterk resultaat bij het lijmen, monteren en afdichten van diverse materialen. Polymax is een productlijn van Griffon, wat op zijn beurt weer een merk is van Bison. En Bison is dan weer bekend onder veel particulieren.

Poly Max High Tack

Ook Polymax heeft een high tack montagekit: Polymax high tack. Deze onderscheidt zich van de rest door de extreem sterke aanvangshechting én de buitengewoon hoge eindsterkte die het bereikt wanneer het is uitgehard. Polymax high tack hecht ondergronden als metaal, hardschuim, (gas)beton, verschillende kunststoffen en hout. Je kan het zelfs gebruiken voor het verlijmen van natuursteen.

Veelgestelde vragen montagekit 

Ben je al helemaal gehecht aan een van de producten hierboven of zit je nog met vragen? Hieronder geven we antwoord op de meestgestelde vragen omtrent montagekit. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze helpdesk.


Wat kan ik lijmen met montagekit?

Montagekit is een multi-inzetbare soort lijm, je kan er allerhande dingen en objecten mee hechten. Vaak kun je er ook twee verschillende soorten materialen aan elkaar vastmaken, zoals hout op steen. Bedenk voordat je montagekit koopt goed wát je precies wilt lijmen en lees daarbij goed


Wat is de sterkste montagekit?

Velen zullen zeggen dat de Poly Max High Tack een van de sterkste soorten montagekit is. De aanvangshechting, de kracht waarmee de lijm voor het eerst ‘pakt’, is namelijk erg hoog. Bovendien is deze soort kit erg zwaar belastbaar wanneer deze helemaal is uitgehard.


Wat is high tack montagekit?

High tack montagekit onderscheidt zich van gangbare montagekit in de zin dat het een zeer sterke aanvangshechting heeft. In normaal Nederlands: het plakt direct erg goed.


Waar hecht montagekit zich op?

Montagekit is multi-inzetbaar en is daarom ook handig voor het verlijmen van twee verschillende materialen. Met montagekit hecht je met gemak materialen als hout, metaal, diverse soorten kunststof, beton en natuursteen.

Over Gyzs.nl

Gyzs.nl is de meest complete online bouwmarkt voor de professional, maar ook particulieren kunnen hun hart ophalen met ons superuitgebreide assortiment. Naast montagekit verkopen we namelijk nog veel meer. Eigenlijk alles wat je maar nodig hebt om van jouw project een succes te maken. Kijk vooral ook eens een keer bij deze categorieën:


Contact opnemen

Weet je al precies welke montagekit je nodig hebt voor jouw klus of blijf je nog even plakken voor een vraag? Onze collega’s van de helpdesk zitten voor je klaar met praktische tips en tricks en passend advies voor de juiste producten. Neem contact met ze op via WhatsApp, telefoon of mail.

[Bel 0224-21202] [Klantenservice@gyzs.nl]