Purschuim (46)

Voor al uw onderhoudsmiddelen is GYZS.nl het juiste adres. Ook voor purschuim van het bekende merk Kelfort kunt u bij ons terecht. Ervaar bij ons de allerbeste service online en aantrekkelijke aanbiedingen. Wanneer u vandaag voor 16:30 uur purschuim bestelt en het is op voorraad, dan kunt u er morgen al mee aan de slag. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Purschuim

Purschuim is geschikt voor de bouw

Voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren is pur schuim zeer geschikt. Dit middel is op vele manieren inzetbaar en wordt hierdoor vaak in de bouw gebruikt. Pur schuim hecht uitstekend op kunststof, beton, metselwerk, metaal en hout.

Daarnaast kan geen enkele aannemer meer zonder purschuim. Vanaf 1 juli 2020 geldt dat alle nieuwbouw en woningbouw moet voldoen aan de vereisten van BENG (Bijna EnergieNeutrale Gebouwen). Dit houdt kortgezegd in dat de nieuwe woningen en gebouwen stukken energie neutraler en daarmee luchtdichter moeten zijn. Er vindt veel infiltratie en exfiltratie plaats door ongewenste kieren en naden. Bij het dichten van ongewenste kieren en naden in een woning is purschuim een onmisbaar product.

Wij van GYZS zijn expert op het gebied van luchtdicht bouwen en helpen u graag bij het leveren van de beste artikelen. Lees onze blog -Luchtdicht bouwen- voor meer informatie of neem contact op met onze klantenservice.

Het voldoen aan de nieuwe wetgeving is onmogelijk zonder luchtdicht bouwen, en luchtdichtbouwen is onmogelijk zonder purschuim.