FrameFitter - afhangen deuren bij GYZS.nl (6)

Dat het passend maken van een deur een vervelend werkje is dat weet je misschien wel. Zelfs een vakman is hier vaak langer dan drie kwartier mee bezig. Dit heeft te maken met het feit dat kozijnen bijna nooit helemaal haaks zijn. Een deur dient wel precies sluitend te zijn. Wordt voor het passend maken gebruik gemaakt van traditionele gereedschappen dan zal een deur zeker vier a vijf keer opgetild moeten worden en worden geplaatst. Steeds wordt er dan weer een stukje afgeschaafd om deze passend te maken. Dit is erg vervelend en behoorlijk tijdrovend. Het is dan ook goed om te weten dat dit op een meer eenvoudige manier kan. Dit kan worden gedaan met een framefitter. Het zal je niet alleen veel tijd schelen als je van dit gereedschap gebruik maakt. Het zal je daarnaast dan ook nog eens veel irritatie schelen.

Plaats je vaak een deur dan is de framefitter bijna een must. Het is ook nog eens een relatief voordelige aanschaf. Wanneer je alle tijd rekent die je met dit gereedschap gaat besparen dan is het zeker de investering waard. Er zijn al framefitters voor een paar tientjes te bestellen. Wanneer je dit vergelijkt met de tijd die je gaat besparen zal het een goede aankoop zijn. Je ziet bij ons in het assortiment een groot aanbod en er zal dan ook altijd het model te vinden zijn wat voor jouw klussen geschikt is. Zelfs een groothandel framefitter kunnen wij aan je leveren.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Groothandel Framefitter voor afhangen deuren
  GY11198501
  Groothandel Framefitter voor afhangen deuren
  € 1.112,44 excl.
  € 1.346,05 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Matador Door Jack deurinhanghulp
  GY11647855
  Matador Door Jack deurinhanghulp
  € 203,46 excl.
  € 246,19 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Groothandel Zijkantlepel onder boven voor Framefitter
  GY11198506
  Groothandel Zijkantlepel onder boven voor Framefitter
  € 43,32 excl.
  € 52,42 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Groothandel Set lepels voor deurhoogte 2015mm
  GY11198503
  Groothandel Set lepels voor deurhoogte 2015mm
  € 23,05 excl.
  € 27,89 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Groothandel Onder boven lepels voor framefitter
  GY11198508
  Groothandel Onder boven lepels voor framefitter
  € 43,32 excl.
  € 52,42 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Groothandel Middenlepel voor framefitter
  GY11198504
  Groothandel Middenlepel voor framefitter
  € 43,32 excl.
  € 52,42 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

FrameFitter - afhangen deuren

Snelle levertijd voor de framefitters

De framefitters kunnen door Gyzs.nl snel geleverd worden. Om alles over de modellen te weten te komen kun je deze aanklikken. Daar zie je dan alle specificaties staan. Dan weet je al direct of het geschikt is voor jouw klus. Naast de specificaties zijn dan ook direct de levertijden te zien. Het zal je dan opvallen dat de meeste modellen op voorraad zijn. Deze kunnen de volgende dag al geleverd worden. Denk er dan wel om dat je de bestelling voor half vijf in de middag plaatst. Dit kan niet alleen door inwoners van Nederland maar ook door inwoners van andere Europese landen.

Twijfel je welke framefitter de beste keuze is dan willen wij je aanraden om met onze klantenservice contact op te nemen. Dit kan op meerdere manieren. Het is mogelijk om via telefoon en e-mail contact op te nemen. Wij hebben ook een optie om via chat de vraag te stellen. Deze mogelijkheid zie je aan de rechterzijde onderaan in het scherm staan. Daar kun je dan direct de vraag stellen en krijg je snel antwoord. De framefitters die Gyzs.nl verkoopt zijn van een zeer goede kwaliteit. Deze kunnen dan ook probleemloos voor meerdere klussen gebruikt worden. Het is vooral het gemak wat dit gereedschap zo populair maakt. Je zal zien dat als jij eenmaal een framefitter gebruikt hebt dat je baalt dat je deze niet eerder hebt aangeschaft. Het plaatsen van deuren wordt immers een stuk eenvoudiger.