Deurbellen bij GYZS.nl (4)

Een goede deurbel is van groot belang. Je wilt immers weten als er gasten voor de deur staan. Schaf je dan ook nog eens een deurbel van Gyzs.nl aan dan weet je dat de deur er ook een mooiere uitstraling van zal krijgen. Doordat er een groot aanbod aan deurbellen is zal het geen probleem zijn om een bel te vinden die bij jouw deur past. Er zijn verschillende uitvoeringen te bestellen. Dit zijn deurbellen van chroom maar ook van roestvrijstaal. Natuurlijk is niet alleen het materiaal van belang maar ook de grootte en de vorm. De vorm kan rond zijn maar ook ovaal en recht. De afmetingen kunnen worden bekeken bij de specificaties. Deze staan duidelijk bij het product aangegeven.

Wij bieden kwalitatieve deurbellen aan maar doen dit wel voor een lage prijs. Heb je een deurbel die je wilt vervangen of wil je een deurbel voor een nieuwe deur dan zal dit niet veel kosten. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de bellen lang meegaan ook al moeten ze met de weersinvloeden omgaan. Het monteren van de deurbellen is simpel en dit kan ook worden gedaan door klussers die hier minder ervaring mee hebben. De materialen die nodig zijn om de bel te monteren die worden meegeleverd. Hier hoeven dan ook geen extra kosten voor te worden gemaakt. Er zijn dus veel redenen om voor een deurbel met een fraai design uit deze categorie te kiezen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Friedland trafo 8v 1a d753
  GY11828224
  Friedland trafo 8v 1a d753
  € 28,53 excl.
  € 34,52 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Grothe Electrische bel 5-8v record
  GY11828237
  Grothe Electrische bel 5-8v record
  € 16,04 excl.
  € 19,41 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Friedland sesame push d814 wit
  GY11828230
  Friedland sesame push d814 wit
  € 4,78 excl.
  € 5,78 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Friedland dimex push d824 zwart
  GY11828231
  Friedland dimex push d824 zwart
  € 2,96 excl.
  € 3,58 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Deurbellen

Het verschil in deurbellen

Er zijn verschillende soorten deurbellen aan te schaffen. Dit is niet alleen het model van de bel maar ook de werking. Zo zijn er elektrische deurbellen in het aanbod maar ook mechanische. Het is niet altijd nodig om stroom bij de deur te hebben om toch een duidelijke deurbel te hebben. Wil je een deurbel bij een nieuwe deur maken kijk dan goed of het mogelijk is om stroom aan te sluiten. Dit is voor de meeste deurbellen belangrijk. Is dit niet mogelijk dan is de mechanische deurbel een prima alternatief. Deze zal ook duidelijk te horen zijn en is net zoals de elektrische deurbel ook eenvoudig te monteren.

Het plaatsen van een bestelling gaat eenvoudig en snel. Nadat je de deurbel in je winkelwagen hebt geplaatst kun je afrekenen. Dit kan op meerdere manieren. Wij vinden het belangrijk om je meerdere betaalmethoden te kunnen bieden. Wil je snel en makkelijk via iDeal betalen dan is dit mogelijk. Toch kan het zijn dat je liever een andere betaalmethode gebruikt en dan zou je bijvoorbeeld voor de creditcard kunnen kiezen. Na het betalen gaan wij met de bestelling aan de slag en zullen wij deze snel aan je leveren. De bestellingen die voor half vijf in de middag zijn geplaatst die kunnen wij de volgende dag al aan je leveren. Bestel je naast de deurbel nog andere artikelen en is het totaalbedrag boven de honderd euro dan zullen wij je bestelling ook nog eens gratis verzenden.