Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Breekijzer bij GYZS.nl (29)

Bij een breekijzer of koevoet wordt vaak gedacht aan het openbreken. Toch zijn het gereedschap die ook voor overige werkzaamheden kunnen worden gebruikt. Het is zeer sterk gereedschap waar bijvoorbeeld ook zware balken mee worden gelift. Het is slechts een voorbeeld van de werkzaamheden die ermee kunnen worden verricht. Gyzs.nl verkoopt breekijzers en koevoeten die van hoge kwaliteit zijn. Deze zullen lang meegaan en hebben ook een goede garantie. Dit verzekert een goede werking. Het beste is om zelf het assortiment te bekijken daar zal je dan al snel de uitvoering zien die voor jouw klus geschikt is. Om sneller het juiste breekijzer of de juiste koevoet te bestellen kun je ook starten met filteren. Dit kan aan de linkerkant van het scherm worden gedaan. Daar kun je bijvoorbeeld het model kiezen. Wat ook erg makkelijk is dat de lengte gekozen kan worden. Klik je deze aan dan zie je meteen de modellen staan die aan jouw wensen voldoen. Het is zelfs mogelijk om ook op prijs te filteren. Dan zie je niet alleen de modellen die aan jouw wens voldoen maar dit zijn dan ook nog eens de modellen die binnen je budget liggen. Bij Gyzs.nl is het mogelijk om snel en makkelijk te winkelen. Je zal dan ook al binnen enkele minuten het juiste gereedschap voor de klus hebben gevonden. Dit geldt niet alleen voor de breekijzers of de koevoeten maar ook voor alle andere artikelen bij ons in de webwinkel.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Breekijzer

Breekijzers en koevoeten met lage prijzen

De artikelen zijn laag geprijsd en wij zorgen daarbij ook nog eens dat deze snel geleverd worden. Het is mogelijk dat de bestelling dezelfde dag nog geleverd worden. Dit kan als het artikel op voorraad is en als deze voor twaalf uur worden besteld. Is er minder spoed dan is het ook mogelijk de bestelling voor half vijf in de middag te plaatsen. Wanneer dit wordt gedaan dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog wordt verzonden. Binnen Nederland zal de bestelling dan over het algemeen de volgende dag worden geleverd. Niet alleen in Nederland is het mogelijk te bestellen. Wij leveren in heel Europa en dit doen wij ook snel. Voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is. Mocht er twijfel zijn welke breekijzer of welke koevoet er besteld moet worden dan kan er op meerdere manieren contact opgenomen worden met onze klantenservice. Deze heeft ruime openingstijden en contact kan via telefoon, e-mail en chat. De chat is direct in onze webwinkel beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat je snel een antwoord op je vraag krijgt. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen als de bestelling al geleverd is en als er vragen zijn. Maak snel je keuze tussen de breekijzers en de koevoeten. Vergeet dan ook niet om de rest van ons assortiment te bekijken. Wij bieden nog veel meer voordelige artikelen aan die snel geleverd kunnen worden. Met het gereedschap van Gyzs.nl weet je dat de klus goed geklaard wordt.