Borstels (5)

Bij Gyzs.nl vindt u alles op het gebied van draadborstels. Ook voor borstels bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden een compleet assortiment van verschillende topmerken zoals Kelfort. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Tuitenrager nylon 30mm
  0291.00315
  Tuitenrager nylon 30mm
  € 3,37 excl.
  € 4,08 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Tuitenrager nylon 25mm
  0291.00314
  Tuitenrager nylon 25mm
  € 3,82 excl.
  € 4,63 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Tuitenrager nylon 20mm
  0291.00313
  Tuitenrager nylon 20mm
  € 3,74 excl.
  € 4,52 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Tuitenrager nylon 15mm
  0291.00312
  Tuitenrager nylon 15mm
  € 3,67 excl.
  € 4,45 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Tuitenrager nylon 12mm
  0291.00311
  Tuitenrager nylon 12mm
  € 3,67 excl.
  € 4,45 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Staalborstel kopen

In deze categorie kun je niet alleen de staalborstel vinden. Je vindt hier bijvoorbeeld ook de staalborstel boormachine / roterende staalborstel. Dit zijn borstels die op de boormachine kunnen worden gezet. Op deze manier kun je nog eenvoudiger verf en roest verwijderen. De staalborstels zijn natuurlijk voor nog veel meer zaken geschikt. Zo kun je ook een vuil oppervlak goed schoon maken. Hou er dan wel rekening mee dat het materiaal geschikt is voor de draadborstel. De officiële naam is de staaldraadborstel en dit geeft ook al aan dat er staal in de borstel zit verwerkt. Het staal zorgt ervoor dat het oppervlak makkelijk schoon te maken is. Je kunt je voorstellen dat als je de borstel op de boormachine plaatst dat het schoonmaken dan nog makkelijker gaat. Je hoeft dan zelf de arbeid niet te verrichten.

We verkopen staalborstels van gerenommeerde merken. Dit is onder andere van Ironside. Dit merk staat er om bekend zeer kwalitatieve artikelen te maken. Het is dan ook nog eens een merk wat betaalbaar is. Dat zie je ook wel aan de artikelen in deze categorie. Al voor een paar euro is het mogelijk om een staalborstel aan te schaffen. Deze hebben een lange levensduur en zal je dus vaak kunnen gebruiken. Door ons ruime assortiment kun je ook altijd de staalborstel vinden waar je naar op zoek bent. Of dit nu voor handmatig gebruik is of voor gebruik samen met een boormachine.

Een staaldraadborstel naar jouw wens vinden

Er zijn vele uitvoeringen te bestellen en jij zal liever zo snel mogelijk de staaldraadborstel naar jouw wens vinden. Dit is mogelijk als je gebruik maakt van de mogelijkheid om te filteren. Dit kun je doen aan de linkerzijde van het scherm. Hier zijn diverse mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op het materiaal. Er zijn bijvoorbeeld messing uitvoeringen maar ook staalborstel van roestvrij staal. Daarbij kun je dan ook nog eens het aantal rijen kiezen. Klik je jouw wensen aan dan zal je meteen de selectie van staalborstels op het scherm zien die aan jouw wensen voldoen. Het is dan zelfs ook nog mogelijk om op een bepaalde prijsklasse te filteren.

Hard vuil verwijden is op deze manier geen enkel probleem meer. Bij de staaldraadborstels die op de boormachine gezet worden hoef je niet veel kracht te gebruiken. Dit geldt echter ook voor de borstels die je met de hand gebruikt. Met een paar simpele vegen zal het grootste gedeelte van het vuil direct al verwijderen. Denk wel goed om de diamter van de borstel. Bij de specificaties zie je dit direct staan. Wanneer je een bepaalde borstel aanklikt dan zie je ook de levertijd staan. Wij hebben het grootste gedeelte van de borstels op voorraad. Deze kunnen dan in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd worden. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice zit je voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Gyzs levert meer dan 60.000 artikelen voor de bouw, met professionele service en garantievoorwaarden. Meer dan 20.000 producten leveren we uit eigen voorraad de volgende werkdag in heel Nederland en België. U kunt bij ons makkelijk bestellen met verschillende betalingsmethodes waaronder betaling op rekening voor zakelijke klanten.

Borstels online kopen

GYZS.nl probeert u op het gebied van borstels een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden.
De nieuwste artikelen zijn op het moment:

Tuitenrager nylon 12mm
Tuitenrager nylon 15mm
Tuitenrager nylon 20mm

Mocht er toch een Borstels ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs. U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.