Snijplaathouders bij GYZS.nl (6)

De snijplaathouders die bij Gyzs.nl te bestellen zijn die zijn van een hoge kwaliteit. Het is een gereedschap wat geschikt is voor het opnemen van snijplaten. Maak je gebruik van een snijpaalhouder dan kun je ook snijplaten spannen. Het draad kun je doorlopend spannend door de doorlaat van de houder. Dit gereedschap is makkelijk om te gebruiken en is van hoge kwaliteit. Het is een gereedschap wat vele jaren dienst zal doen. Zoals je ziet is het ook gereedschap wat niet duur is. Bij Gyzs.nl vinden we het belangrijk een groot assortiment aan te bieden met artikelen die laag geprijsd zijn. Die zie je niet alleen bij de snijpaalhouders maar bijvoorbeeld ook bij de snijmoeren. Plaats je een bestelling neem dan ook eens een kijkje bij deze moeren. Deze zou je meteen voordelig mee kunnen bestellen. Het zal gereedschap zijn wat je bij veel klussen kunt gebruiken.

De snijpaalhouders die in ons assortiment te vinden zijn die hebben een goede garantie. Toch zal je die in de meeste gevallen niet nodig zijn. Wij verkopen alleen gereedschap van gerenommeerde merken. Bij de snijplaathouders en de snijmoeren is dit van onder andere Phantom. Dit een fabrikant die bekend staat om de hoge kwaliteit. Ook weet je dat de service bij dit model goed is. Natuurlijk zorgen wij van Gyzs.nl voor een goede service. Mocht er iets mis zijn met de aankoop van de snijpaalhouders dan weet je dat dit snel en goed opgelost gaat worden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Snijplaathouders 16 x 5mm
  GY11660021
  Snijplaathouders 16 x 5mm
  € 6,02 excl.
  € 7,28 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Snijplaathouders 38 x 14mm
  GY11660027
  Snijplaathouders 38 x 14mm
  € 16,92 excl.
  € 20,47 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Snijplaathouders 25 x 9mm
  GY11660024
  Snijplaathouders 25 x 9mm
  € 6,61 excl.
  € 8,00 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Snijplaathouders 20 x 5mm
  GY11660022
  Snijplaathouders 20 x 5mm
  € 5,77 excl.
  € 6,98 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Snijplaathouders 30 x 11mm
  GY11660025
  Snijplaathouders 30 x 11mm
  € 9,18 excl.
  € 11,11 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Snijplaathouders 20 x 7mm
  GY11660023
  Snijplaathouders 20 x 7mm
  € 5,86 excl.
  € 7,09 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Snijplaathouders

De juiste snijplaathouder is snel gevonden

Als je een snijplaathouder wilt bestellen dan is het belangrijk dat de juiste maar besteld wordt. Om alleen de modellen met de gewenste specificaties te zien kun je filteren. Dit kan gedaan worden aan de linkerkant van het scherm. Daar kun je onder andere de diameter, de lengte en de hoogte aangeven. Er kunnen meerdere filters tegelijkertijd aanklikken. Dit zorgt ervoor dat alleen de modellen die geschikt zijn voor jouw klus op het scherm verschijnen. Het is niet alleen mogelijk om op specificaties van de snijplaathouders te filteren. Ook kun je filteren op de prijs. Zoek je alleen artikelen binnen een bepaalde prijsklasse dan kan dit ook makkelijk aangevinkt worden.

De prijzen van de snijplaathouders zijn laag. Dit heb je waarschijnlijk wel gezien. Wil je nog meer besparen dan kun je meteen andere artikelen mee bestellen. Wij hebben een groot aanbod. Bestel je namelijk voor honderd euro of meer dan zijn er geen verzendkosten. Aangezien Gyzs.nl het grootste gedeelte van het assortiment op voorraad heeft weet je dat er snel geleverd kan worden. Binnen Nederland kunnen we in de meeste gevallen de volgende dag al leveren. Woon je in een ander land in Europa dan kun je ook een bestelling plaatsen. Ook dan zorgen wij ervoor dat er een snelle levering is. Of het nu een snijplaathouder is wat je zoekt of een ander model, bij Gyzs.nl vind je altijd wat je zoekt. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.