Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Terugslagvrije hamer bij GYZS.nl (7)

Een terugslag vrije hamer gebruik je bij precisiemontage. Dit zijn klussen waar gedoseerde slagkracht nodig is. Denk hierbij aan het onderhoud van de auto. Het slaan vereist daarbij precisie. Wanneer er te hard geslagen wordt dan kan dit onherstelbare schade aanrichten. Deze hamer kan verder bij machinebouw, staalbouw of ambachtelijk werk gebruikt worden. Het is dan ook een hamer die vaak gebruikt kan worden. De hamers die je in deze categorie vindt die hebben een polyurethaan rubbermensgsel. Dit zorgt ervoor dat er geen schade wordt aangericht als er met de hamer wordt geslagen. In ons assortiment vind je diverse modellen. Dit kunnen modellen zijn met een rubberen steel maar ook modellen van nylon. Je vindt snel de juiste hamer die bij jouw klus past.

Om snel het juiste model te vinden is het raadzaam om te starten met filteren. Dit kan gedaan worden aan de linkerzijde van het scherm. Daar zie je een aantal specificaties staan. Dit is bijvoorbeeld de diameter van de kop. Deze kan variëren van dertig tot en met zestig millimeter. Daarnaast is er ook te filteren op het gewicht. Wil je liever een lichte hamer gebruiken dan kies je een model van rond de zeshonderd gram. Er zijn ook zwaardere modellen te bestellen en deze zijn rond de duizend gram. Het enige wat je hoeft te doen is het gewicht en de diameter van je wens aan te klikken. Je ziet dan direct de juiste modellen op het scherm. Dit maakt het maken van een keuze een stuk eenvoudiger.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Terugslagvrije hamer

De terugslag vrije hamers zijn voordelig te bestellen

Als je al een kijkje bij de terugslag vrije hamers hebt genomen dan zie je direct dat deze modellen zeer voordelig te bestellen zijn. Toch is de lage prijs niet het enige voordeel als je besluit bij Gyzs.nl te bestellen. Wanneer je een model aanklikt dan zie je niet alleen de specificaties staan. Ook zie je dan de levertijden van de hamers. De meeste modellen zijn bij ons op voorraad. Dit houdt in dat wij deze dezelfde dag nog kunnen verzenden. Deze worden dan in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd.

Wil je snel aan de slag met een terugslagvrije hamer dan is dit gewoon mogelijk. Heb je naast een terugslagvrije hamer nog een ander soort hamer of een ander gereedschap nodig dan is dit ook snel en makkelijk in ons assortiment te bestellen. Wij bieden een zeer ruim assortiment en het zal geen enkel probleem zijn om het juiste gereedschap te kiezen. Wij bieden ook een klantenservice met ruime openingstijden. Heb je een vraag dan kun je deze via e-mail, telefoon of chat stellen. Wij geven je dan snel antwoord. Ben je op zoek naar een bepaald soort terugslagvrije hamer en kun je deze niet in ons assortiment vinden dan willen wij je ook aanraden om met onze klantenservice contact op te nemen. Wij kunnen je dan helpen door het juiste model te bestellen of door een goed alternatief te bieden.