Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Glassnijders bij GYZS.nl (1)

Met een glassnijder kan glas op een eenvoudige wijze worden gesneden. Het is een gereedschap wat ervoor zorgt dat er netjes gewerkt kan worden. De snijder die is voorzien van een wieltje waar druk op uit kan worden geoefend. Wanneer dit wordt gedaan op het glas dan zal er een snede ontstaan. Daardoor kan het glas netjes worden gebroken. Het glas kan met dit gereedschap makkelijk op de juiste maat worden gemaakt. Een glassnijder kopen kan worden gedaan bij Gyzs.nl. Wanneer je dit doet dan weet je dat je niet alleen een glassnijder aanschaft die makkelijk in gebruikt is. Je weet dan ook dat het een glassnijder is die voordelig is en die van een hoge kwaliteit is.

In deze categorie zie je direct de snijders staan en het is niet lastig een keuze te maken. We gaven al aan dat het snijders van hoge kwaliteit zijn. Dit is ook te zien aan de merken die worden aangeboden. Zo hebben wij onder andere de glassnijders van Silberschnitt aan. Dit is een fabrikant die bekend staat om de hoge kwaliteit. Deze fabrikant maakt glassnijders die lang mee gaan. Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan dan weet je dat er een goede garantieregeling is waar je aanspraak op kunt maken. De steel is vaak gemaakt van hout. Dit ligt niet alleen goed in de hand maar geeft ook een goede grip. Daarbij is een houten handvat een garantie voor een lange levensduur.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Glassnijders

Snel een glassnijder aanschaffen

Wil je snel een glassnijder aanschaffen dan is dit mogelijk. Je kiest een model uit en plaatst deze in je winkelwagen. Wanneer je eerst meer informatie over de snijder wilt zien dan kun je ook het model aanklikken. Daar zie je dan direct alle specificaties van de glassnijder staan. Bij het bestelproces hoef je slechts enkele stappen te doorlopen. Uiteraard dien je jouw gegevens voor de aflevering in te vullen. Daarbij dien je dan een betaalmethode te selecteren. Wij bieden vele verschillende betaalmethodes. Het is onder andere mogelijk de bestellen af te rekenen met iDeal en met de creditcard.

Nieuw bij Gyzs.nl is dat er ook credits kunnen worden gekocht. Deze credits blijven in je account staan. Waarschijnlijk ken je het probleem wel dat je op een klus bent en dat er ineens spullen besteld dienen te worden. Als je dan niet je identifier of de creditcard bij je hebt is dit lastig. Wanneer je credits in je account hebt staan kun je op ieder moment bestellen. Je bezoekt met je smartphone de website van Gyzs.nl en selecteert de artikelen die je nodig bent. Daarna kun je de credits gebruiken om af te rekenen. Dit brengt dus veel gemak met zich mee. Wil je meer weten over de credits of heb je een vraag over een glassnijder dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Deze is op meerdere manieren bereikbaar (waaronder chat) en heeft ruime openingstijden. Daar kun jij je vraag stellen en je zal dan snel een passend antwoord krijgen.