Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Trechters bij GYZS.nl (8)

Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, een trechter zal je altijd kunnen gebruiken. Deze worden bij veel klussen gebruikt. Wil je makkelijk olie of een vloeistof overgieten dan mogen we bijna wel stellen dat een trechter onmisbaar is. Je giet de vloeistof makkelijk in de trechter en door het uiteinde aan de trechter kun je makkelijk de vloeistof in een nauwe opening gieten. Kijk je bij het assortiment dan zie je dat er verschillende soorten trechters te bestellen zijn. Er zijn ook trechters met hulpmiddelen. De trechters zijn gemaakt van plastic. Dit is met een vast uiteinde maar als je in een hoek moet werken dan zijn er ook modellen die geleverd worden met een flexibele slang. Dit maakt het werken helemaal makkelijk. Jij kunt gewoon op een makkelijke plek blijven staan. De olie of vloeistof wordt eenvoudig overgegoten.

Wil je helemaal makkelijk werken dan kun je naast een trechter ook een oliekan aanschaffen. Ook daar is een aparte categorie voor. In de oliekan doe je de olie (hier kun je de trechter voor gebruiken.) Daarna kun je door middel van een handig pompje makkelijk de olie inspuiten. Net zoals de trechters zijn de oliepompen zeer voordelig in aanschaf en kun je deze snel bestellen. We nodigen je graag uit om ook een kijkje in deze categorie te nemen. Uiteraard kun je ook verder in ons assortiment bladeren voor andere voordelige en leuke producten.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Trechters

Eenvoudig een trechter bestellen

Bij Guzs.nl kan een trechter eenvoudig besteld worden. Je plaatst deze in je winkelwagentje en vervolgens vul je de gegevens in waar deze geleverd dient te worden. Heb je een account of maak je een account aan dan zullen deze gegevens meteen getoond worden. Er zijn vervolgens meerdere betaalmethodes waar uit gekozen kan worden. Zo kan er uiteraard met iDeal worden betaald. Wil je liever op een andere wijze betalen dan zou je ook voor de creditcard of voor een vooruitbetaling kunnen kiezen. De bestelling zal dan direct worden verwerkt en snel bij je worden geleverd. De trechter kan dan ook al bij de volgende klus worden gebruikt.

Waar je wel aan moet denken bij het bestellen is de tijd. Woon je in Nederland en wil je de trechter graag de volgende dag geleverd krijgen dan is het belangrijk deze voor half vijf in de middag te bestellen. Gyzs.nl zorgt er dan voor dat deze dezelfde dag nog wordt verzonden. Het is niet alleen  mogelijk om een bestelling te plaatsen als je in Nederland woont. Vanuit alle landen in Europa kan er een bestelling geplaatst worden. Ook dan zijn er lage verzendkosten en zal er snel geleverd worden. Dit zijn slechts enkele van de voordelen als er een bestelling bij Gyzs.nl wordt geplaatst. Heb je vragen dan kun je uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice. Wij doen dan onze uiterste best om je goed en snel van dienst te zijn.