Afstekers bij GYZS.nl (13)

Een afsteker is een gereedschap wat veel wordt gebruikt bij het stucadoorwerkzaamheden. Deze kun je ook gebruiken bij het metselen. Wij hebben een groot aanbod van afstekers. Deze zie je hier allemaal staan. Er staat bij een aantal artikelen dat er verschillende varianten zijn. Dat houdt in dat deze afstekers in verschillende afstekers besteld kunnen worden. Je klikt dan dit artikel aan. Daar zie je dan alle varianten staan. Bij iedere variant zie je ook meteen wat de prijs en wat de levertijd is. Ook de artikelen die niet meerdere varianten hebben die laten duidelijk de specificaties en de levertijd zien.

De afstekers in ons assortiment zijn van gerenommeerde merken. Jung henkelmann is hier een mooi voorbeeld. Dit is een merk wat welbekend is bij de metselaars. Het gereedschap kan dan ook niet alleen door particulieren gebruikt worden maar ook door bedrijven. De gereedschappen zijn van een hoge kwaliteit en kunnen bij vele klussen worden gebruikt. Gyzs.nl vind het belangrijk om niet alleen artikelen aan te bieden van een hoge kwaliteit. Ook de lage prijs is belangrijk. Kijk maar eens naar de afstekers en dan zie je direct dat deze voor een lage prijs te bestellen zijn. Aan het handvat is veel aandacht besteedt. Deze afstekers die kunnen makkelijk vastgepakt worden en dus eenvoudig worden gebruikt. We kunnen gerust stellen dat aan ieder detail is gedacht.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Afstekers

Snel de afsteker met de juiste maat vinden

Bij Gyzs.nl is het geen probleem om de afsteker met de juiste maat te vinden. Dit kun je doen door van de mogelijkheid om te filteren gebruik te maken. Deze mogelijkheid die zie je aan de linkerzijde van het scherm staan. Daar zie je bijvoorbeeld verschillende lengtes staan. Ook kun je daar een uitvoering kiezen. Je kunt meerdere criteria aanklikken. Heb je een pleistermes soft van zeventig millimeter nodig dan klik je deze aan. Meteen zie je dan alle afstekers in beeld verschijnen die aan deze eisen voldoen.

Naast dat er op specificaties van de afstekers kan worden gefilterd is het ook mogelijk om op prijs te filteren. Dit zie je onder de specificaties bij het filteren staan. Daar klik je een prijsklasse aan en je ziet dan direct alle afstekers binnen die prijsklasse in beeld staan. Combineer je dit met de specificaties dan kun je heel simpel en snel de juiste maat en uitvoering afsteker vinden. Deze wordt dan ook nog eens tegen een prijs binnen je budget geleverd. Je merkt wel dat er veel aandacht is besteedt aan het winkelgemak. Dit merk je ook bij het bestelproces. Je vult daar enkele gegevens zoals je adres is en hebt dan keuze uit meerdere betaalmethodes. Daar zie je onder andere iDeal staan. Hiermee kun je dan snel en veilig betalen via je eigen bank. Wil je dit liever niet dan zijn er ook nog vele andere methoden beschikbaar. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met de creditcard te betalen.