Blokvijlen bij GYZS.nl (8)

De blokvijl kan worden gebruikt voor het vijlen van vlakken, scherpe hoeken en kanten. Ook kan deze vijl gebruikt worden voor het ontbramen. Zoek je een vijl voor hooggeleerde staalsoorten dan kun je deze vijl hier ook voor gebruiken. Daarnaast is het ook een goede keuze als je een vijl zoekt om zware gereedschappen te scherpen. Kijk je in ons assortiment dan zie je dat er een groot aanbod is. Er worden louter gerenommeerde merken verkocht. Onder de merken Bahco en Ironside kun je in het aanbod vinden. Er zijn ook blokvijlen waarvan verschillende varianten zijn. Klik je deze modellen aan dan zie je dat deze modellen in verschillende maten kunnen worden geleverd.

Een blokvijl die in verschillende varianten geleverd kan worden daar zie je niet alleen de specificaties van staan wanneer je deze aanklikt. Ook zie je bij iedere maat meteen de levertijden staan. Net als bij de andere vijlen en de andere gereedschappen zijn ook de meeste blokvijlen op voorraad. Dat houdt in dat deze over het algemeen de volgende dag al geleverd kunnen worden. Hou er dan wel rekening mee dat deze wel voor half vijf in de middag besteld moeten worden. Wij zullen de bestelling dan dezelfde dag nog in behandeling nemen en verzenden. Naast dat de inwoners van Nederland een bestelling kunnen plaatsen is het ook mogelijk voor de inwoners van andere Europese landen om een bestelling te plaatsen. Ook dan zal er uiteraard een snelle levering plaatsvinden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Blokvijlen

Kijk goed naar de specificaties van de blokvijl

Bestel je een blokvijl dan wil je er wel zeker van zijn dat je het juiste model besteld. Het is dan ook erg belangrijk om goed naar de specificaties te kijken. Den lengte is iets wat erg belangrijk is. Deze zie je staan als je een model aanklikt. Wil je op een makkelijkere manier de juiste blokvijlen zien dan kun je ook gaan filteren. Dit kun je gaan doen aan de linkerzijde van het scherm. Daar zie je de verschillende lengtes staan. Ben je op zoek naar een blokvijl van tweehonderd milliliter dan klik je deze aan. Meteen zullen dan alleen de modellen van deze lengte op het scherm verschijnen.

Het filteren biedt meer mogelijkheden. Er kan gefilterd worden op lengte maar ook op merk en op prijs. De prijsklasse aangeven is makkelijk om een blokvijl te vinden die binnen je budget past. Bij Gyzs.nl kun je een groot assortiment aan vijlen vinden. De blokvijl is een mooi voor voorbeeld. Ben je op zoek naar een sleutelvijl dan kun je deze ook voordelig bestellen. Heb je de juiste blokvijl gevonden neem dan ook zeker eens een kijkje bij ons overige assortiment. Je zal zien dat je dan nog veel meer andere voordelige vijlen en gereedschap vindt. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste (blok)vijl dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij hebben ruime openingstijden en staan je graag ter woord.