Hang- en Sluitwerk (6964)

Hang en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die je gebruikt om deuren en ramen af te hangen, vast te zetten, te openen, te sluiten en op slot te doen. Denk hierbij aan sloten, scharnieren, deurklinken, deurdrangers en meer. Hieronder hebben we al ons hang- en sluitwerk verzameld, maar je kan ook gerichter zoeken via een van de onderliggende categorieën.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

8
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 757
 • 055
  Argenta taatsscharnier - Pivotica Pro 100 kg
  Actie
  Actie
  0025.00092
  Argenta taatsscharnier - Pivotica Pro 100 kg
  € 136,62 excl.
  € 165,31 incl. btw
  per stuk
  124 stuks In voorraadverzending maandag 27 maart
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Scharniervulplaat HMB dikte 1mm, maat 89x89mm
  0197.00115
  Scharniervulplaat HMB dikte 1mm, maat 89x89mm
  € 0,55 excl.
  € 0,66 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Scharniervulplaatje HMB dikte 2mm, maat 89x89mm
  0197.00116
  Scharniervulplaatje HMB dikte 2mm, maat 89x89mm
  € 0,67 excl.
  € 0,81 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • HMB scharnier opvulplaat - 89x89x2mm - wit - nylon
  0197.00198
  HMB scharnier opvulplaat - 89x89x2mm - wit - nylon
  € 0,78 excl.
  € 0,95 incl. btw
  per stuk
  5 stuks In voorraadGem. verzending in 1-2 werkdagen
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Bold Smart Lock SX-33 - Slimme cilinder - SKG3
  100309
  Bold Smart Lock SX-33 - Slimme cilinder - SKG3
  € 164,46 excl.
  € 199,00 incl. btw
  per stuk
  geen voorraad, wel bestelbaarGem. verzending: binnen 8 werkdagen
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Argenta taatsscharnier - Pivotica Pro 100 kg - zwart
  0025.00152
  Argenta taatsscharnier - Pivotica Pro 100 kg - zwart
  € 146,48 excl.
  € 177,24 incl. btw
  per stuk
  geen voorraad, wel bestelbaarGem. verzending: binnen 14 werkdagen
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • JNF Taatsdeurscharnier 100kg verstelbaar tot 3mm
  Actie
  Actie
  0222.00001
  JNF Taatsdeurscharnier 100kg verstelbaar tot 3mm
  € 74,00 excl.
  € 89,54 incl. btw
  per set
  Niet meer leverbaar
  Loading..
  Bekijk product
 • Argenta invisible medium - mat chroom - onzichtbaar en 3D regelbaar scharnier
  0025.00176
  Argenta invisible medium - mat chroom - onzichtbaar en 3D regelbaar scharnier
  € 25,74 excl.
  € 31,15 incl. btw
  per stuk
  443 stuks In voorraadverzending maandag 27 maart
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

8
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 757

Hang- en sluitwerk kopen

Wist je dat we bij GYZS meer dan 100.000 leverbare artikelen hebben voor de bouw? Dat betekent dat je binnen de categorie hang- en sluitwerk letterlijk duizenden producten vindt. Zo weten we zeker dat we ook voor jouw project perfect passend hang en sluitwerk hebben. Op zoek naar een specifiek onderdeel? Filter dan via een van de subcategorieën:


Blijf je even hangen met een vraag?

Hang- en sluitwerk luistert altijd nauw wat betreft maatvoering, uiterlijk en toepassing. Daarom is het handig om die drie factoren duidelijk te hebben vóór je overgaat tot aankoop. Heb je nog geen sluitend antwoord op jouw wensen op het gebied van hang- en sluitwerk? Of wil je meer weten over een product? Blijf dan even hangen: de klantenservice van GYZS is bereikbaar voor al je vraagstukken over de bovenstaande producten. Je krijgt ze te spreken ze via Whatsapp, telefoon én e-mail.

[Bel 0224 212 026] [Mail klantenservice@gyzs.nl]

Wat is hang- en sluitwerk?

Eigenlijk is de term hang- en sluitwerk weer zo’n typisch containerbegrip. Het is een verzamelnaam voor alle spullen die ervoor zorgen dat draaiende delen (zoals deuren, ramen, kastdeurtjes en poorten) blijven hangen, kunnen draaien en op slot kunnen. In het geval van deuren hebben we het qua hang en sluitwerk vaak over deurbeslag, voor meubels meubelbeslag en voor ramen, je raadt het al, raambeslag.

Soorten hang en sluitwerk

Ik denk dat je al een beetje weet waar dit naartoe gaat: er zijn echt heel veel producten die vallen onder hang en sluitwerk. Om ervoor te zorgen dat je weer een beetje bos gaat zien ondanks al die bomen, geven we je een overzicht van de belangrijkste soorten hang- en sluitwerk.


Cilinders

Cilinders

Misschien wel het eerste waar je aan denkt bij hang- en sluitwerk: cilinders. Hiermee zorg je dat je deuren op slot kan draaien, essentieel dus in het veiligheidsplan van ieder pand.

Deurautomaten

Deurautomaten

Een deurautomaat is een soort hang en sluitwerk dat je veel terugziet in bedrijfspanden, horecagelegenheden en appartementencomplexen. Een automatische deuropener biedt gemak bij het openen van deuren, en gaat ook onnodige tocht tegen door weer tijdig te sluiten.

Deurdrangers

Deurdrangers

Met een deurdranger voorkom je een dichtslaande deur bij tocht, hou je ongenode gasten buiten en zorg je voor vrije doorgang wanneer je moet laden en lossen. Ideaal hang- en sluitwerk voor bedrijven, beschikbaar met glij-arm, normale arm en zonder arm.

Hangsloten & discusssloten

Hangsloten & discusssloten

Een hangslot is heel handig voor diverse redenen. Het is een draagbaar type hang- en sluitwerk waar je snel en simpel je eigendommen mee beveiligt. Of het nu gaat om je gereedschapskist op de bouwplaats, of het kluisje op de sportschool, met een hangslot of discusslot los je het makkelijk op.

Kluizen

Kluizen

Ook een kluis is een soort hang- en sluitwerk. Het is je beste optie om waardevolle spullen en belangrijke documenten in te bewaren. Wist je dat sommige kluizen ook brandwerend zijn? Dat betekent dus dat ze en beschermen tegen boeven, én tegen brand. Dubbel zo fijn, dus.

Scharnieren

Scharnieren

Nog zo’n voor de hand liggende subcategorie van hang en sluitwerk. Voor een veilige verbinding tussen raam en kozijn heb je scharnieren nodig. Je gebruikt ze in talloze settings, en voor elke setting heeft GYZS een passend scharnier. 

Sloten

Sloten

Onmisbaar in zowel je woning als ieder ander pand: sloten. Hét hang- en sluitwerk waar niemand zonder kan. Kies een slot afhankelijk van je wensen en toepassing, er zijn immers hele andere soorten sloten nodig voor een voordeur, dan voor een kastdeurtje.

Sluitwerk

Sluitwerk

Sluitwerk is niet alleen voor een betere beveiliging van essentieel belang, maar het bepaalt ook het uiterlijk. Er zijn namelijk talloze uitvoeringen beschikbaar voor dit soort hang en sluitwerk. Denk maar eens aan kierstandhouders, anti-paniekbeslag, deurkettingen, grendels en meer.

Tuinbeslag

Tuinbeslag

Tuinbeslag is misschien een vreemde eend in de bijt qua hang- en sluitwerk, maar hiermee beveilig je je tuin en/of je bedrijventerrein. Denk bijvoorbeeld aan anti-klim strips waarmee je overijverige boeven van je grond houdt.

Vloerveren

Vloerveren

Een vloerveer is eigenlijk net zoiets als een deurdranger, alleen monteer je dit type hang- en sluitwerk op de vloer. Dat maakt ze onzichtbaar en je deur sluit automatisch. Wow, it’s magic!

Bekijk onze nieuwste toevoegingen op gebied van hang- en sluitwerk

Bij GYZS zitten we nooit stil. We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze service, kijken we kritisch naar onszelf en vinden we het uitbreiden en up-to-date houden van ons assortiment ook heel belangrijk. Dus voor hang en sluitwerk kan je er bij GYZS van uit gaan dat je de nieuwste producten koopt tegen mooie prijzen. Klinkt alsof iedereen dat zegt, maar het is wel zo.

Benieuwd naar onze laatste toevoegingen op gebied van hang en sluitwerk? Check onze laatste 3 hieronder:

Bold Smart Lock SX-33 - Slimme cilinder - SKG3
GYZS vulplaten set - hoogteregeling tbv Argenta Pivotica Pro 100 - ABS - 1 t/m 4mm
SEVAX vloerveer - kracht 3 - rechthoekige as - zonder vasthoudstand

Sluit je af voor twijfel, stel je vraag aan GYZS!

Voor sommigen is ons assortiment nogal overweldigend. Dat snappen we wel, zelfs voor de technische professional is het soms lastig kiezen welk soort hang en sluitwerk je nu echt nodig hebt. Maar geen nood: we hebben zat experts in dienst die je graag voorzien in het beste advies voor al je wensen op hangensluitwerkgebied. Komt goed. Je bereikt ze via Whatsapp, telefoon én e-mail.

[Bel 0224 212 026] [Mail klantenservice@gyzs.nl]