Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ons assortiment hang en sluitwerk is erg divers. Daarom hebben wij elke categorie nog even op een rijtje gezet voor uw gemak.

Cilinders

Cilinders

Een deurcilinder is een standaard beveiliging die er voor zorgt dat u een deur op slot kunt draaien. Alleen met de goede sleutel kan het slot weer geopend worden, waardoor u inbrekers geen kans geeft om naar binnen te lopen.

Deurautomaten

Deurautomaten

Een deurautomaat is een deur die automatisch open en dicht gaat, waardoor u met een automatische deuropener profiteert van een ongehinderde toegang en comfort. Ook blijft de deur niet onnodig open staan, wat weer minder energiekosten oplevert.

Deurdrangers

Deurdrangers

Met een deurdranger voorkomt u eventuele beschadigingen van deuren en muren en voorkomt u tocht, doordat de deur gecontroleerd open en dicht gaat. Dit zorgt weer voor een langere levensduur van uw deur en scheelt weer energiekosten. Deurdrangers verkopen wij met glijarm, normale arm en zonder arm.

Hangsloten & discusssloten

Hangsloten & discusssloten

Een portabel slot is makkelijk mee te nemen altijd handig voor bijvoorbeeld in de sportschool of op werk waar u wellicht een slot nodig hebt. Wij verkopen discussloten, gelijksluitende hangsloten en sleutels.

Kluizen

Kluizen

Een kluis is handig om uw geld en/of waardevolle spullen of documenten veilig te bewaren. Een kluis moet lastig mee te nemen zijn en lastig te openen zijn. Ook moet het nog een bepaalde tijd bestand zijn tegen hoge temperaturen, waarbij de documenten binnen de kluis niet mogen verbranden.

Scharnieren

Scharnieren

Een deurscharnier zorgt voor een goede en veilige verbinding met de deur en het kozijn, door middel van een scharnier kunt u de deur openen en sluiten. Wij bieden een ruim assortiment scharnieren met onder andere kogellagerscharnieren en taatsdeurscharnieren.

Sloten

Sloten

Sloten zijn onmisbaar in uw woning. Ze zorgen ervoor dat u veilig en gerust kan leven. Er zijn veel verschillende soorten sloten. U kan bijvoorbeeld denken aan meubelsloten en binnendeursloten.

Sluitwerk

Sluitwerk

De categorie sluitwerk biedt een betere beveiliging, maar draagt ook bij aan de uitstraling van uw woning. U kunt hier bijvoorbeeld kierstandhouders, anti-paniekbeslag, deurkettingen en grendels vinden.

Tuinbeslag

Tuinbeslag

De categorie tuinbeslag heeft de beveiliging voor uw hekwerk. Het biedt verschillende anti-klim strips om zo onbevoegden tegen te houden.

Vloerveren

Vloerveren

Vloerveren zorgen ervoor dat de deur, nadat deze handmatig is geopend, automatisch sluit. Ze worden in de vloer gemonteerd en zijn onzichtbaar. Bovendien is een vloerveer zeer veilig in gebruik en energiebesparend.