Hangsloten (268)

Met een hangslot verklein je de kans op diefstal en vergroot je je gevoel van veiligheid. Of het nu gaat om een hangslot voor een locker of gereedschapskist, of hem wilt gebruiken in combinatie met een stevige ketting, Gyzs.nl heeft altijd een hangslot op voorraad dat past bij jouw wensen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 9

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 9

Hangslot kopen

Met een hangslot beveilig je simpel en snel je kostbaarheden. Ze zijn er in allerlei denkbare soorten en maten. Als particulier heb je wellicht genoeg aan een simpel cijferhangslot voor je fitnesskluisje, maar als professional wil je een graag een stevig model dat je een gevoel van zeker- en veiligheid geeft als je je gereedschapskist afsluit op de bouwplaats. Of je wilt misschien een gelijksluitend hangslot, waarbij je met één sleutel meerdere hangsloten kunt openen.

Zoveel mensen, zoveel wensen en dus zoveel hangsloten. Het grote assortiment van Gyzs.nl zorgt ervoor dat er altijd een hangslot beschikbaar is dat voldoet aan jouw behoeften. Hierboven vind je hangsloten van topmerken als Abus, Dulimex en Oxloc. Heb je vragen over ons aanbod of wil je meer weten over een specifiek product? Laat het ons weten via WhatsApp, mail of telefoon.

[Klantenservice@gyzs.nl] [Bel 0224-21202]

 • Flinke keuze in kwaliteitshangsloten
 • Relatief kleine investering in extra veiligheid
 • Vandaag besteld, volgende werkdag in huis


Welk hangslot moet ik kiezen?

Dat hangt helemaal af van waarvoor je een hangslot wilt gebruiken. Als particulier wil je misschien je tuinhuisje of disselbak makkelijk en snel kunnen afsluiten met een simpel slotje, terwijl je als professional bepaald materieel wilt veiligstellen of een gereedschapskast wilt beveiligen. Bovendien heb je soms te maken met eisen van je verzekeringsmaatschappij: een slot moet een bepaald keurmerk hebben om dekking te krijgen. Dat is zo bij bepaalde fietsverzekeringen voor particulieren, maar ook bij diefstalverzekeringen voor zzp’ers.

Om je wat wegwijs te maken in de wereld van hangsloten, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de meest gangbare soorten en merken. Zit je toch nog met vragen? Neem dan contact met onze helpdesk.

Hangslot met sleutel

De klassieker onder de hangsloten open je met een sleutel. Een hangslot met sleutel is multi-inzetbaar: je kan er allerlei zaken mee afsluiten. Kasten, deuren, kisten, lades, noem maar op. Met een hangslot maak je in een handomdraai je eigendommen minder vatbaar voor diefstal en geef je jezelf een veiliger gevoel wanneer je ze ergens moet achterlaten.

Gelijksluitend hangslot

Wil je graag meerdere hangsloten kunnen openen met dezelfde sleutel? Dan kies je voor een gelijksluitend hangslot. Ideaal als je op de bouwplaats meerdere deuren en gereedschapskisten hebt afgesloten met hangsloten. Gewoon alles makkelijk openen met één en dezelfde sleutel zonder gehannes met een enorme bos vol sleutels.

Cijfer hangslot

Een hangslot met cijfercode heeft het voordeel dat je de sleutel niet kan kwijtraken. Je stelt zelf een code in waarmee je dit type hangslot opent. Ook is het logistiek gezien makkelijker: je hoeft iemand anders alleen maar de code door te geven in plaats van de sleutel moeten brengen of ophalen.

ABUS hangslot

Het merk ABUS is een begrip in de wereld van de hangsloten. ABUS hangsloten komen in allerlei soorten en maten en staan bekend om hun robuuste eigenschappen. Het zijn betrouwbare, veilige hangsloten die je kan gebruiken voor talloze doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een koffer, het slot van een fietsketting of de liefde bezegelen op een speciale brug. Het kan allemaal met een ABUS hangslot.

Veelgestelde vragen hangsloten

Heb je vragen over hangsloten in het algemeen? Hieronder geven we antwoord op de veelgestelde vragen op dit onderwerp. Als jouw vraag er niet tussen staat, kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze experts.

Hoe werkt een hangslot?

Het typerende aan een hangslot is dat je het niet hoeft in te bouwen in het te sluiten voorwerp. Door de schakel door de voorgemaakte ringen of openingen te schuiven en het slot vervolgens te sluiten, heb je het voor elkaar. Er bestaan verschillende typen hangsloten; sommige werken met een cijferslot, anderen met een sleutel.

Hoe veilig is een hangslot?

Dat hangt af van verschillende factoren. Onder andere de kwaliteit van het hangslot en welke keurmerken het heeft, maar ook de manier waarop je het gebruikt. Is de ketting die je erbij gebruikt bijvoorbeeld wel geschikt? En zijn de uitsparingen waar het hangslot in moet wel sterk genoeg? Ook is het slim om bijvoorbeeld te bedenken of de afgesloten kist niet in zijn geheel is mee te nemen, ongeacht of er een hangslot op zit.

Wat is een beugelslot?

Een beugelslot is in feite een type hangslot, maar dan met een grotere, dikkere schakel. Ze zijn bedoeld voor het zwaardere werk, voor extra veiligheid. Motorrijders gebruiken bijvoorbeeld een beugelslot op hun schijfrem wanneer ze hun motor parkeren.

Over ons

Gyzs.nl is een kei in hang- en sluitwerk en een scala aan andere bouwmaterialen en -producten, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wist je dat we meer dan 20.000 artikelen in eigen voorraad hebben en er meer dan 60.000 leveren? Onze Nederlandse en Belgische klanten hebben hun bestelling meestal al de volgende werkdag in huis. Zo kan je weer snel verder met jouw project. Benieuwd naar wat we nog meer kunnen leveren? Kijk vooral ook eens bij:Kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen over de hangsloten hierboven of wil je graag persoonlijk advies? Onze helpdesk helpt je graag met al je kwesties omtrent hangsloten. Stel je vraag via WhatsApp, stuur een mail of bel ons direct op.

[Klantenservice@gyzs.nl] [Bel 0224-21202]